2012-12-19 17:55:02
Φωτογραφία για Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο Bazaar του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ στη Μαρίνα Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου στις...

15 και 16 Δεκεμβρίου 2012 από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με υπέροχα διαδραστικά παιχνίδια(φιδάκι, μπαλόνια) και το face painting που παρουσίασε σε όλη τη διάρκεια του Bazaar η καλλιτεχνική ομάδα εργαζομένων του προγράμματος «Μπορούμε μαζί» στα πλαίσια του προγράμματος ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα(ΚΟΧ). Την εμφάνισή του έκανε για άλλη μια χρονιά και τις δύο ημέρες του Bazaar το Ξωτικό των Χριστουγέννων από την εταιρεία «Δελφινάκια» που διασκέδασε μικρούς και μεγάλους και μοίρασε σοκοφρέτες ΙΟΝ σε όλα τα παιδιά.

…….και επειδή Χριστούγεννα χωρίς τις υπέροχες λιχουδιές της Μυρσίνης Λαμπράκη δεν γίνονται, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου η αγαπημένη μας σεφ μας μύησε στον κόσμο των γαστριμαργικών απολαύσεων με τα νόστιμα χριστουγεννιάτικα brownies που ετοίμασε αποκλειστικά για το Bazaar μας!


Τα έσοδα του Bazaar διατέθηκαν αποκλειστικά για τη συνέχιση των προγραμμάτων παιδιών με αναπηρία στο Παλαιό Φάληρο.

-----------------------------------------------------------

Σας ευχαριστούμε θερμά που για μια ακόμη χρονιά στηρίξατε τις προσπάθειες μας. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ” είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, με αριθμό απόφασης 4533/1996,εγγεγραμμένο στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του Υ.Υ.Κ.Α. ενώ παράλληλα διαθέτει Διαχειριστική Επάρκεια (αρ.πρωτ.2815/01.03.2011). Δημιουργήθηκε το 1996 από μια ομάδα επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων – από το χώρο της Ειδικής Αγωγής – με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση ατόμων με νοητική υστέρηση και αυτισμό, μέσω εκπαιδευτικών, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και στόχο την ένταξή τους σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.

Τα προγράμματα μας σκοπεύουν ευρύτερα στην ψυχοκοινωνική εξέλιξη, την κοινωνική ένταξη και προάγουν την αυτόνομη και αξιοπρεπή διαβίωση των ατόμων με αναπηρία, στοχεύοντας παράλληλα στην ευαισθητοποίηση της κοινότητας ενώ ταυτόχρονα αποφορτίζουν τους γονείς των παιδιών.

O Σύλλογος ΑΛΜΑ διοργανώνει αθλητικές ημερίδες (Ημερίδα Bowling, Ημερίδα στίβου για παιδιά με και χωρίς αναπηρία) ,bazaar ευαισθητοποίησης του κοινού καθώς και συμμετέχει σε Συνέδρια με ομιλίες απο το ειδικό επιστημονικό προσωπικό του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ