2012-12-19 16:20:06
Φωτογραφία για ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ!
Πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στις δέκα πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος οδηγεί τους ερυθρόλευκους στο αήττητο τους στην διοργάνωση, όντας πρώτος σκόρερ.

Ο Πρίντεζης πραγματοποίησε μία συγκλονιστική χρονιά μέσα στο 2012. Παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, δούλεψε σκληρά και οι κόποι του ανταμείφθηκαν, κατακτώντας τίτλους με τον Ολυμπιακό (Πρωταθλητής σε Ελλάδα και Ευρώπη) όντας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας, αλλά και ανανεώνοντας το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους έως το 2015.

Στην τρέχουσα σεζόν συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς, τόσο στην Euroleague, όσο και στην Α1. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, μάλιστα, σε αυτές τις δέκα πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης, ο 27χρονος πάουερ-φόργουορντ του Θρύλου είναι ο καλύτερος και ο πολυτιμότερος παίκτης των πρωταθλητών, με βάσει το σύστημα αξιολόγησης (rank) το οποίο τον βαθμολογεί με 16.7.

Είναι ο πρώτος σκόρερ των ερυθρόλευκων με 14.3 πόντους, όντας ιδιαίτερα αποτελεσματικός κοντά στο καλάθι (53/76δ, 70%), ενώ είναι πολύτιμος και στα ριμπάουντ (5.1). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον εμπιστεύεται πάρα πολύ και για αυτόν τον λόγο είναι και ο παίκτης που έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο, μετρώντας μέσο όσο στον χρόνο συμμετοχής του 22.4 λεπτά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ