2012-12-19 12:42:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Επιστρέφονται πινακίδες λόγω των Χριστουγέννων
Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται ότι λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, επιστρέφονται από την Δημοτική Αστυνομία οι πινακίδες των οχημάτων, οι ιδιοκτήτες των οποίων, έχουν καταβάλει το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε, προσκομίζοντας τα αποδεικτικά έγγραφα πληρωμής.

Τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας, θα είναι ανοιχτά αύριο (Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου) και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς διακοπή, από τις 8 το πρωί, μέχρι τις 9 το βράδυ.

Παράλληλα, από την Αντιδημαρχία Διοίκησης, προτρέπονται οι οδηγοί, να είναι προσεκτικοί στην οδήγηση, δεδομένων και των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Να τηρούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να φορούν οπωσδήποτε ζώνες ασφαλείας οι οδηγοί και οι επιβάτες των οχημάτων και κράνη οι οδηγοί των μοτοσικλετών, να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να κρατούν αρκετή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα για να μπορούν να σταματήσουν με ασφάλεια. Επίσης, να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες μέσα στην πόλη, όταν λόγω των αργιών, οι δρόμοι του κέντρου κυρίως, είναι άδειοι, διότι υπάρχει κίνδυνος τροχαίου δυστυχήματος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ