2012-12-19 09:58:06
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Μικρή ευκαιρία για «ανάσες» είχαν από το απόγευμα της Κυριακής (16/12), μετά την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό στο ΣΕΦ, οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χορήγησε πρόωρα μίνι χριστουγεννιάτικο ρεπό στους παίκτες του, αφού την επόμενη εβδομάδα εξαιτίας της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κάχα Λαμποράλ (27/12), στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Τop 16 της Ευρωλίγκας, δεν θα υπάρχει η πολυτέλεια άδειας, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια κατά την εορταστική περίοδο.

Ο 47χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο της ερυθρόλευκης ΚΑΕ γνωρίζουν πόσο φορτωμένο πρόγραμμα έχουν μπροστά τους και φυσικά δεν είναι τυχαίο πως πλην του διήμερου ρεπό ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε εκτός αποστολής από την τελευταία αναμέτρηση, για τη 10η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, το Στράτο Περπέρογλου και τον Πέρο Άντιτς, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ξεκουραστούν.

Σταδιακά από σήμερα (19/12), πάντως, οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα ξαναμπούν σε φουλ ρυθμό προπόνησης, και από την επόμενη εβδομάδα και αγώνων, αφού θα ξεκινήσουν το μαραθώνιο των 14 αγώνων για το Top 16 της Ευρωλίγκας. Η αναμέτρησή τους, στη Βιτόρια, είναι προγραμματισμένη για την άλλη Πέμπτη (27/12, 21.30).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ