2012-12-19 01:06:06
Φωτογραφία για Πολύ σκληρός και για το ρωσικό κρύο ο Μπρους Γουίλις
Ο πολύ σκληρός για να πεθάνει Τζον Μακλέιν ταξιδεύει στη Μοσχα για να βοηθήσει τον κάπως αποξενωμένο γιο του Τζακ (στο ρόλο ο Τζάι Κόρτνεϊ), αγνοώντας ότι το βλαστάρι του είναι εκπαιδευμένος μυστικός πράκτορας της CIA που βρίσκεται σε αποστολή, προσπαθώντας να αποτρέψει μια ληστεία πυρηνικών.

Η ρωσική μαφία βάζει στο στόχαστρο πατέρα και γιο που μπορεί να βρίσκονται εκτός έδρας, αλλά με τη συνεργασία τους και το συνδυασμό παλιών και νέων μεθόδων που χρησιμοποιούν με άψογο συντονισμό, γίνονται αχτύπητο δίδυμο. Tο «Another Day to Die Hard» -που έχει ήδη ένα τρέιλερ και μαζί νέο πόστερ, φωτογραφίες και featurette με τον Κόρτνεϊ να μιλάει για το ρόλο του ως υιός Μακλέιν – φέρει την υπογραφή του Τζον Μουρ (Μαξ Πέιν) στη σκηνοθεσία και του Σκιπ Γουντς («A-Team») στο σενάριο, ενώ στο καστ βρίσκονται επίσης η Μέρι Ελίζαμπεθ Γουινστέντ ως κόρη Μακλέιν, ο Πάτρικ Στιούαρτ, ο Σεμπάστιαν Κοχ (ο Βαρβάκης του Σμαραγδή και πρωταγωνιστής στις «Ζωές των Άλλων») και η Υιουλίγια Σνίγκιρ.

Όσο για τον Μπρους Γουίλις, εμφανίζεται αισίως στην πέμπτη ταινία της σειράς, μεγαλώνοντας μαζί με τον ήρωά του και έχοντας προφανώς αποφασίσει ότι ο Μακλέιν είναι πολύ σκληρός για να βγει στη σύνταξη.
e-go.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ