2012-12-18 20:26:29
Φωτογραφία για Πήρε τα οικονομικά στοιχεία ο Φεϊζάλ
Νέα συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους του Παναθηναϊκού και της πλευράς του Πρίγκιπα Φεϊζάλ υπήρξε την Τρίτη έτσι ώστε να πάρουν στα χέρια τους τα οικονομικά στοιχεία της πράσινης ΠΑΕ από τον Ιανουάριο του 2011 έως και σήμερα.

Νεότερη συνάντηση με ανθρώπους της πλευράς του Πρίγκιπα Φεϊζάλ είχαν στελέχη του Παναθηναϊκού την Τρίτη το μεσημέρι όπου και παρέδωσαν στην πλευρά του Πρίγκιπα όλα τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα υπήρξε μια πρώτη συνάντηση των δυο πλευρών όπου παραβρέθηκαν για λογαριασμό του πρίγκιπα Φεϊζάλ η δικηγόρος του Κασσιανή Μιχοπούλου κι ένας σύμβουλος της εταιρείας που έχει αναθέσει να κάνει τον οικονομικό έλεγχο, ενώ για τον Παναθηναϊκό το παρών έδωσαν η νομική σύμβουλος Αθηνά Μπαλωμένου κι ο εκπρόσωπος της Deloitte, Αγησίλαος Τουμαζάτος.

Από πλευράς ΠΑΕ για την πορεία των συζητήσεων με την πλευρά του πρίγκιπα ενημέρωναν σχετικά πως: «Μετά τη χθεσινή συνάντηση στελεχών της ΠΑΕ και εκπροσώπων της Αυτής Υψηλότητας, στη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκαν επί όλων των νομικών ζητημάτων, σήμερα έγινε νεότερη συνάντηση στην οποία παραδόθηκαν τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε η πλευρά της Αυτής Υψηλότητας».

Αρνητικοί σε ΜoU

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Βλάσης Τσάκας με e-mail ζήτησε την Δευτέρα το βράδυ την υπογραφή ενός MoU ανάμεσα στις δυο πλευρές αλλά οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού εμφανίστηκαν αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ