2012-12-18 20:10:06
Φωτογραφία για «Κανένα παιδί χωρίς γάλα» στα Τρίκαλα
Σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για όλους, που τα σημάδια της φτώχειας γίνονται πλέον ορατά και στα Τρίκαλα το Εργοστάσιο Γάλακτος «Τρίκκη» δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο Συγκεκριμένα έπειτα από πρόταση του προέδρου της ΕΑΣ Τρικάλων και διευθύνοντος συμβούλου του Εργοστασίου Γάλακτος κ. Αχιλλέα Λιούτα, η «Τρίκκη» ξεκινά την υλοποίηση ενός προγράμματος που θα εξασφαλίσει το εξαιρετικής ποιότητας γάλα στα παιδιά της περιοχής μας. «Η πρωτοβουλία μας εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η οποία για ένα Συνεταιριστικό Όμιλο έχει ουσιαστικό περιεχόμενο» λέει ο κ. Αχ. Λιούτας «ιδίως σε καιρούς βαθιάς κρίσης όπου ακόμη και το γάλα στα παιδιά δεν είναι αυτονόητο».

Ειδικότερα, με κεντρικό μήνυμα «Κανένα παιδί χωρίς γάλα», το Εργοστάσιο αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη δωρεάν παροχή γάλακτος σε παιδιά οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν οικονομικά να τους το παράσχουν.


Για το σκοπό αυτό, η Ε.Α.Σ. Τρικάλων και το Εργοστάσιο Γάλακτος καλούν Οργανώσεις και τους Φιλανθρωπικούς Συλλόγους της περιοχής να ανταποκριθούν στο μήνυμα και από κοινού να εργαστούν για να υλοποιηθεί στην πράξη. Οι εκπρόσωποι των Οργανώσεων και των Συλλόγων μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 24310-22911 προκειμένου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Κανένα παιδί χωρίς γάλα» και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειές του. Η διανομή του γάλακτος θα γίνεται μέσω κουπονιών τα οποία σε συνεργασία με τις Οργανώσεις και τους Συλλόγους, θα διατεθούν στις άπορες οικογένειες και οι οποίες θα μπορούν να τα προσκομίζουν στο πρατήριο του Εργοστασίου Γάλακτος «ΤΡΙΚΚΗ», επί της οδού Καρδίτσης, για να λάβουν απολύτως δωρεάν τις αναγκαίες για τα παιδιά τους ποσότητες γάλακτος.

Σε πρώτη φάση, η Ε.Α.Σ. Τρικάλων και το Εργοστάσιο Γάλακτος «ΤΡΙΚΚΗ» αναλαμβάνουν τη δέσμευση διάθεσης 100 λίτρων παστεριωμένου γάλακτος ημερησίως.

trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ