2012-12-18 19:49:02
Φωτογραφία για Aλέξης Κούγιας: Μετάνιωσα που δεν πήρα τον Πανσερραϊκό
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τη φιλοξενία στις Σέρρες στο πλαίσιο του αγώνα Γάζωρος-Παναχαϊκή, χαρακτήρισε αντιπαθητικό τον Γεωργιάδη της σερραϊκής ομάδας, αναφέρθηκε στο θέμα του Βλαχόπουλου, όπως και για την πρόταση που είχε να αναλάβει τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ Σερρών:

Για τον αγώνα: «Είναι γεγονός πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας ήταν η νίκη κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου και το δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Το σημαντικό είναι πως όλοι απήλαυσαν μια εξαιρετική ομάδα. Είναι με παιδιά που δε τα ξέρει κανείς και 2-3 έμπειρους ποδοσφαιριστές και στεναχωρήθηκα για την ήττα γιατί νομίζω πως δικαιούμασταν μια νίκη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι αξιοπρόσεχτη ομάδα ο Εθνικός Γαζώρου. Όταν δεν βάζεις τα γκολ που πρέπει έρχεται το κακό αποτέλεσμα που δε μας άξιζε. Υπήρχε καθαρή διαιτησία και αγωνίστηκαν δύο ομάδες που ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο».

Για την φιλοξενία που είχε στις Σέρρες: «Ευχαριστώ τον κ
. Μέγκλα για την φιλοξενία. Είναι 30 χρόνια φίλος μου ο Πέτρος Θεοδωρίδης και ποτέ δε με φιλοξένησε έτσι. Να ζητήσω συγνώμη και για το λάθος στην ανακοίνωση στο όνομα του κ. Μέγκλα. Θέλω λοιπόν να τον ευχαριστήσω δημοσίως και αυτόν και τον κ. Μιντιούρη για την φιλοξενία, όπως επίσης και τους φιλάθλους. Εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που ζήσαμε τον αγώνα, πειράζοντας ο ένας τον άλλον με χιούμορ. Έχασε η ομάδα μου, αλλά εγώ κέρδισα πολλά πράγματα και έναν φίλο, τον Χρήστο τον Μέγκλα. Όλα αυτά τα 45 χρόνια στο ποδόσφαιρο, αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν από τα πιο όμορφα με εξαίρεση την ήττα της ομάδας. Έτσι μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Μακάρι να μπορούσαν να έρθουν Πατρινοί στις Σέρρες και Σερραίοι στην Πάτρα».

Για τον Εθνικό Γαζώρου: «Δεν μου άρεσε να πω την αλήθεια. Είναι όμως μια δουλεμένη ομάδα ο πρώην παίκτης μου ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Σαν φιλοσοφία δε διαφέρει από τις ομάδες της Β΄ Εθνικής που κοιτούν να κρατήσουν το μηδέν, έχει και κάποιους αντιπαθητικούς παίκτες όπως ο Γεωργιάδης και κάποιους ποιοτικούς όπως ο Κωνσταντινίδης, ο Κατσαβάκης, ο Μαχαιρούδης, ο αρτίστας ο Μπεκιάρης. Υπάρχουν κάποια παιδιά που άξιζαν παραπάνω που είτε λόγω τύχης, είτε λόγω κακής πολιτικής δεν πήραν όσα έπρεπε από το ποδόσφαιρο».

Για το θέμα με τον Βλαχόπουλο: «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Έγινε μια κουβέντα με τον μάνατζέρ του, τον Χρήστο τον Σαββίδη, ξέρει να βοηθά τα παιδιά που έχει. Τον Βλαχόπουλο δεν τον έχω δει ποτέ. Ο κ. Κούτσης τον γνωρίζει και μου είπε ότι εκεί που παίζει δεν χρειάζεται παίκτη. Έχει τον Κοιλιάρα σε αυτή την θέση, έχει τον Ντιόγκο, έχει τον Λίτση που είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα, έχει τον Ντίνα και από πίσω έρχονται κάποια παδιά που προωθούμε από την ομάδα Νέων».

Για την πρόταση που είχε να πάρει τον Πανσερραϊκό: «Κάποια στιγμή είχα βολιδοσκοπηθεί από τον Σπύρο Κούτλα να αγοράσω τον Πανσερραϊκό. Αν γνώριζα τις βοήθειες που έχει δώσει ο δήμος στις δύο ομάδες, πως αντιμετωπίζει ο κόσμος τον Πανσερραϊκό, τους ανθρώπους που βοήθησαν τον Πέτρο Θεοδωρίδη και τώρα είναι απέναντι του, θα το έκανα. Πόσες φορές έχω σκεφτεί πως έχω κάνει λάθος επιλογές, ενώ κάποιοι που δεν έδωσαν τόσα χρήματα εγώ έχουν πάρει χαρές που δεν πήρα εγώ. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα έπαιρνα τον Πανσερραϊκό. Όταν είδα τις εκτάσεις που παραχωρήθηκαν στον Πανσερραϊκό στον Λευκώνα εξεπλάγην. Εγώ μόνος μου πήρα μια έκταση για να κάνω προπονητικό κέντρο. Τους ιδιοκτήτες εκεί στις Σέρρες...τους χρωστάει ο Θεός φαίνεται».

Πηγή: flnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ