2012-12-18 15:54:06
Φωτογραφία για lexpressiondz.com : Η ΑΤΥΧΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΑΜΠΝΤΟΥΝ
Ο τραυματισμός του Τζαμέλ Αμπντούν βάζει τέλος στο όνειρό του για επιστροφή στην Εθνική ομάδα της Αλγερίας, όπως γράφουν οι Αλγερινοί, οι οποίοι μάλλον ξέρουν περισσοτερα σχετικά με την ψυχοσύνθεση του εκλέκτορα Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς και τις προθέσεις του για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

«Η άτυχη μοίρα του Αμπντούν», γράφει η ιστοσελίδα "lexpressiondz.com", που συνεχίζει για τον τραυματισμό του παίκτη του Θρύλου.

«Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, ο Αλγερινός Τζαμέλ Αμπντούν απλά έβαλε τέλος στο όνειρό του για επιστροφή στην Εθνική ενόψει του Κόπα Άφρικα 2013. Μερικοί παίκτες ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και ανάμεσα σε αυτές τις ευαίσθητες περιπτώσεις, είναι ο επιθετικός του Ολυμπιακού Τζαμέλ Αμπντούν.

Απλά, έβαλε τέλος στα όνειρά του για επιστροφή στην εθνική Αλγερίας και αυτό αποτελεί άσχημο νέο για την ομάδα, αλλά και τον ίδιο, που έχει κάνει καταπληκτική σεζόν με τον Ολυμπιακό».

Το μόνο καλό σε αυτή την υπόθεση είναι πως ο Ολυμπιακός έχει τον παίκτη του τραυματία σε μια περίοδο που υπάρχουν ελάχιστα ματς και πως αν δεν κληθεί ενόψει Κόπα Άφρικα, η πτέρυγα όπου αγωνίζεται ο Αλγερινός δεν θα μείνει ορφανή...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ