2012-12-18 14:56:15
Φωτογραφία για Black Jack με 21 ελεύθερους παίκτες
Έχει σημασία αν δεν υπάρχουν χρήματα; Όπως φαίνεται όχι, αφού οι περισσότερες ομάδες της Superleague είναι χρεωμένες, αλλά επίσημα χείλη μιλούν για μεταγραφές!

Έτσι λοιπόν κάναμε Black Jack με 21 ελεύθερους ποδοσφαιριστές που, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσαν να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κάποια από αυτά τα ονόματα σε άλλες εποχές θα ήταν δύσκολο να έρθουν ακόμα και στο manager, όμως πλέον έχει ξεμείνει στο ράφι ή έχουν μεγαλώσει αρκετά (για επίπεδο Αγγλίας, Ισπανίας κτλπ).

Ας τους δούμε όμως Τα έξι "πιστόλια"Τζον Κάριου: 33 ετών, Μίντο: 29 ετών, Φάνης Γκέκας: 32 ετών, Άγγελος Χαριστέας: 32 ετών, Κόκε: 29 ετών, Μάρκους Μπεντ: 34 ετών.

Τα περισσότερα ονόματα σας είναι γνωστά και η αλήθεια είναι πως υπήρχαν κι άλλοι. Εμείς ωστόσο επιλέξαμε αρκετούς γνώριμους στο ελληνικό κοινό, που δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής μιας και ο χρόνος πιέζει. Γκέκας και Κάριου έχουν θέση σε οποιαδήποτε ομάδα της Superleague, ενώ οι υπόλοιποι σίγουρα θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά.


Απ' όλα έχει ο μπαχτσέςΧουάν Ραμόν Ρικέλμε: 34 ετών, Φαρινός: 34 ετών, Ρόιστον Ντρέντε: 25 ετών, Ντάνιελ Γένσεν: 33 ετών, Χαβίτο: 29 ετών, Ζαουάντ Ζαϊρί: 30 ετών.

Επιλογές για όλα τα βαλάντια. Μεγάλοι παίκτες όπως ο Ρικέλμε, νεαροί με ταλέντο όπως ο Ντρέντε και σίγουρες λύσεις όπως ο Ζαϊρί και ο Χαβίτο. Οι επιλογές είναι εξαιρετικές πρέπει να πούμε και αρκετούς τους γνωρίζουμε στην Ελλάδα.

"Γνωστοί" και... γνωστοίΕννέα επιλογές (δείτε τις κάτω) έχουμε σε αυτή την κατηγορία και είναι οι περισσότερες, αφού οι ομάδες στην Ελλάδα ψάχνονται στα μετόπισθεν.

Κι εδώ έχουμε από πασίγνωστους ποδοσφαιριστές όπως ο Τζαμπρότα, μέχρι εργάτες στην αμυντική γραμμή όμως ο Μελισσάς. Ανάλογα το πορτοφόλι παίρνεις και το κατάλληλο εργαλείο.

αναλυτικά...

Ντελ Όρνο: 31 ετών

Φαν Ντερ Μπόρε: 25 ετών

Μίσελ Γκαμπρίνι: 31 ετών (ο αριστερός μπακ του Άρη)

Χαμπίμπ Μπέι: 35 ετών

Γκουστάβο: 30 ετών (ο δεξιός μπακ της Κέρκυρας)

Πασχάλης Μελισσάς: 30 ετών

Τζίμι Τραορέ: 32 ετών

Τζανλούκα Τζαμπρότα: 35 ετών δεξιά, αριστερά

Μικαέλ Σιλβέστρ: 35 ετών
sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ