2012-12-18 14:34:06
Φωτογραφία για Το γκολ του Αμπού (video)
 Ο ΠΑΟΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Αμπού που αγωνίζεται στην Λέομπεν. Προχθές σκόραρε απέναντι στην Άντερλεχτ και μπορείτε να δείτε το γκολ.

Ο Ιμπραήμ “Ιμπού” γεννήθηκε στην Γκάμπια αλλά μικρός μετανάστευσε στην Γερμανία και σε ηλικία 9 χρονών ξεκίνησε να παίζει μπάλα σε ομάδα(στη BSC Φρανκφούρτη). Εννιά χρόνια μετά κι αφού πρόλαβε να περάσει κι απο άλλες τρεις ερασιτεχνικές ομάδεςθα υπέγραφε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, στην πολωνική Λεχ.

Στο κρύο Πόζναν κάθησε δυο χρόνια και μέτρησε ισάριθμες συμμετοχές. Για να πάρει την βαλίτσα του και να αλλάξει ξανά χώρα και ομάδα το καλοκαίρι του 2006, πηγαίνοντας στο Βέλγιο για λογαριασμό της Μπέβερεν. Εκεί έδειξε το ταλέντο του με 25 γκολ σε 39 συμμετοχές για να έρθει φυσιολογικά η μεταγραφή του 2008 στην Κορτραικ. Συνολικά κάθησε 4 χρόνια αλλά δυο σαιζόν έπαιξε δανεικός σε Μαλίν και Μόνς.Στην 4ετία αυτή και με τις 3 βελγικές ομάδες η συνολική του στατιστική έγραψε 107 συμμετοχές με 17 γκολ. Δυο περισσότερα δηλαδή απο όσα έχει πετύχει ο Ιμπού σε μισή σεζόν φέτος με την Λέουβεν Ο “Ιμπού” που έχει γερμανική υπηκοότητα ειναι διεθνής με την Γκάμπια αλλά όχι εν ενεργεία. Μετράει 6 συμμετοχές απο την σεζον 2007 -08, ως παίκτης τότε της Μπέβερεν.
paokrevolution
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ