2012-12-18 12:26:44
Φωτογραφία για Ανδρέας Τζουραμάνης: Σε τριτοκοσμικές χώρες παραπέμπει η εικόνα της Πάτρας
"Η πόλη βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Εκτός όλων των άλλων που έκαναν την Πάτρα να νοιάζει με μια νεκρική πόλη, χθες σημειώθηκαν εντονότατες βροχοπτώσεις με αποτέλεσμα και λειτουργικά η πόλη να βρίσκεται σε οριακό σημείο. Σε όλη την έκταση της, τα απορρίμματα “πλέουν” στους δρόμους. Αυτές οι εικόνες παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες και αποτελούν ντροπή για μια σύγχρονη δυτική κοινωνία.

Κύρια αιτία αυτής της κατάστασης είναι η πολιτική πράξη των κυβερνόντων που έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο μια ολόκληρη κοινωνία. Παράλληλα η παροιμιώδης ανικανότητα της δημοτικής αρχής σε τοπικό επίπεδο, έχει καταφέρει να εκλείψει και η τελευταία ουσιαστική επικοινωνία με τους εργαζομένους του δήμου, ώστε να μπορεί η δημοτική μηχανή να αμβλύνει τα τεράστια προβλήματα που δημιουργούνται από τέτοια φύσεως έκτακτα γεγονότα.

Απευθύνω θερμή παράκληση προς τους υπαλλήλους της καθαριότητας, να δείξουν την απαιτούμενη ευαισθησία που επιτάσσει η υπάρχουσα χαοτική κατάσταση στη πόλη μας. Πράττοντας το καθήκον τους, θα καταδείξουν προς κάθε κατεύθυνση την υψηλή αντίληψη της αποστολής τους. Η άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων θα αποτελέσει μια γενναία πράξη αλληλεγγύης προς το κοινωνικό σύνολο."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ