2012-12-18 10:59:59
Φωτογραφία για Πόσο μ@#@κες πρέπει να αισθάνονται όσοι πλήρωσαν το χαράτσι;
Το Πρωτοδικείο έκρινε παράνομη και αντισυνταγματική την είσπραξη του τέλους ακινήτων και ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση του ΥπΟικονομικών να ανασταλεί η απόφαση.

 

Ένα κανονικό μπάχαλο με τις δικαστικές αποφάσεις και την εν αναμονή εξέταση της υπόθεσης εκ νέου αύριο από τον Άρειο Πάγο. Οι δικαστές κατήγγειλαν προ ημερών τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα που ζήτησε να μην ισχύσει η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου και η ΔΕΗ να συνεχίσει να εισπράττει από τους καταναλωτές τον ειδικό φόρο για το τέλος των ακινήτων.

Σήμερα είχαμε την απόφαση του Άρειου Πάγου όπου παραπέμφθηκε το θέμα. Το ανώτατο δικαστήριο απέρριψε την αίτηση του Στουρνάρα να μην ισχύσει καθόλου η απόφαση του Πρωτοδικείου που κρίνει την είσπραξη παράνομη και αντισυνταγματική.

Δορυφορικά με την σημερινή είδηση, μάθαμε τις προηγούμενες μέρες ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν πληρώνει το χαράτσι και είχε δεσμευτεί ότι τα χρήματα θα τα καταθέσει ως δωρεά στο ΚΕΘΕΑ. Σήμερα και η Αλέκα Παπαρήγα είπε ότι ούτε η ίδια έχει πληρώσει το χαράτσι για το σπίτι της, ούτε το ΚΚΕ για το σπίτι του λαού».

Εμείς που το πληρώσαμε ήδη, είμαστε μ@#ακες; Ναι, είναι η απάντηση. Το μπάχαλο που θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες με τους ήδη απεσταλμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ σε 3 εκ. νοικοκυριά και οι οποίοι περιλαμβάνουν το χαράτσι είναι άλλη μια απόδειξη του πόσο πρέπει ο πολίτης να εμπιστεύεται το κράτος.

www.kamarinia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ