2012-12-18 10:56:33
Φωτογραφία για Η Toyota πιο αξιόπιστη εταιρεία σύμφωνα με το Γερμανικό Οργανισμό Τεχνικού Ελέγχου TÜV
Σύμφωνα με το Γερμανικό Οργανισμό Τεχνικού Ελέγχου TÜV, που δημοσιεύτηκε, πριν λίγες μέρες, κατατάχθηκαν 29 μοντέλα Toyota ανάμεσα στα 50 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες.

Είκοσι Toyota βρέθηκαν στο Top 10, ενώ το Prius κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία οχημάτων ηλικίας 4-5 ετών. Επίσης, στην κατηγορία οχημάτων ηλικίας 2-3 ετών, η Toyota πήρε τη ‘’μερίδα του λέοντος’’ με 4 μοντέλα στην πρώτη δεκάδα, συγκεκριμένα τα Avensis, Prius, Yaris και iQ.

Η Toyota έχει ήδη αριστεύσει σε προηγούμενες Αναφορές της TÜV, ενώ τα επαναλαμβανόμενα άριστα αποτελέσματα αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά την υψηλή αξιοπιστία και μακροχρόνια αντοχή των οχημάτων Toyota.

Το υβριδικό Prius είχε το χαμηλότερο δείκτη βλαβών στην κατηγορία οχημάτων ηλικίας 4-5 ετών, και από κοντά ακολούθησαν τα Auris και Corolla στις θέσεις τρία και τέσσερα. Στις μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες, τα Verso και RAV4 εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ισχυρά σε αυτή την ετήσια Αναφορά.

Οι περισσότεροι από τους υποχρεωτικούς ελέγχους στη Γερμανία διεξάγονται μέσω των διαφόρων φορέων του οργανισμού TÜV.

Η Αναφορά TÜV 2013 βασίζεται σε περίπου 8,1 εκατομμύρια οχήματα τα οποία υποβλήθηκαν στους σχετικούς ελέγχους από τον TÜV στο διάστημα μεταξύ Ιουλίου 2011 και Ιουνίου 2012.
[TÜV] 
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ