2012-12-18 10:40:43
Φωτογραφία για Η νέα απαίτηση του... «πρίγκιψ»
Νέα απαίτηση από την πλευρά του Φεϊζάλ, που ζητεί την υπογραφή μνημονίου (MoU) πριν βάλει χρήματα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η στάση των μετόχων.

Την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας (MoU) πριν βάλει χρήματα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε η πλευρά του Φεϊζάλ Αλ Σαούντ με e-mail που εστάλη αργά χθες βράδυ στους μετόχους.

Πιθανώς σήμερα να υπάρξει νέα απάντηση των μετόχων στον Άραβα πρίγκιπα. Πάντως δεν δείχνουν διατεθειμένοι να υπογράψουν κάποιο συμφωνητικό και καλούν τον Φεϊζάλ να βάλει τα 28 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον έλεγχο της ΠΑΕ. Μάλιστα είναι αποφασισμένοι να του κάνουν όλα τα… χατίρια, προκειμένου να τον απογυμνώσουν από οτιδήποτε μπορεί να επικαλεστεί για τη μη απόκτηση των μετοχών.

Χθες η νομική σύμβουλος του Γιάννη Αλαφούζου και της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» Αθηνά Μπαλωμένου, είχε ραντεβού με τη δικηγόρο του Φεϊζάλ, την Κασσιανή Μιχοπούλου, για τις επόμενες κινήσεις της διαδικασίας. Η τελευταία θα μεταβεί και σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να ρυθμιστεί το θέμα του οικονομικού ελέγχου, που ενδέχεται να αρχίσει μέσα στην εβδομάδα.


H πλευρά του πρίγκιπα ζητάει να μπει πλαφόν ελάχιστης συμμετοχής 50.000 ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Σ' αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαστεί χρόνος για την έγκριση από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς. Ζητεί επίσης να μην έχει δικαίωμα προτίμησης κανένας παλιός μέτοχος, ώστε ο Φεϊζάλ να πάρει το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό και να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο, ενώ ζητεί επίσης να παραιτηθεί άμεσα μετά τη Γ.Σ. η διοίκηση, διότι δεν θέλει να διαχειριστούν ούτε ένα ευρώ οι νυν μέτοχοι.

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ