2012-12-18 02:48:03
Φωτογραφία για Κύπρος: Θα τρίξει τα δόντια του ο χειμώνας
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με βροχές κατά διαστήματα ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά σταδιακά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι βροχές αναμένεται να είναι κατά διαστήματα παρατεταμένες ή και έντονες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι δυτικοί, γενικά μέτριοι, 4 μποφόρ αλλά τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά αργότερα στα δυτικά και νότια θα καταστεί ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στα δυτικά, γύρω στους 10 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Αύριο ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι βροχές αναμένεται να είναι κατά διαστήματα παρατεταμένες ή και έντονες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και στα δυτικά μέχρι δυτικοί, γενικά μέτριοι, 4 μποφόρ αλλά τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Παροδικά αναμένεται να πνέουν μεταβλητοί μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Τετάρτη τη νύκτα αλλά και την Πέμπτη αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Παρασκευή αναμένονται διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, που πιθανό να δώσει μεμονωμένες βροχές ή και λίγα χιόνια στο Τρόοδος, κυρίως αρχικά. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα της Πέμπτης.
cytoday.eu
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ