2012-12-17 23:19:26
Φωτογραφία για ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ : ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ελπίζει ο ΠΑΟΚ να πλησιάσει τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία, αν και τόνισε πως είναι δύσκολο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ενώ στάθηκε και στην προσθήκη του Κατσουράνη.

Στόχος πάντως του ΠΑΟΚ είναι να πλησιάσει τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία και να ξεφύγει από τους διώκτες του...

* Οφείλουμε να ενημερώσουμε τον Σαλπιγγίδη ότι για να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα, πρέπει να χάσει και βαθμό, ή μάλλον βαθμούς, ο Ολυμπιακός, οπότε... Πάντως είναι συνειδητοποιημένος για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, σε σχέση με κάποιους άλλους που λένε πολλά Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την νίκη του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΣ είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλή ψυχολογία, εμείς είμαστε πιο έμπειροι. Δεν θέλω να υποτιμήσουμε τον ΠΑΣ. Σήμερα οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές. Το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε εμείς πρώτοι γκολ διότι και ο ΠΑΣ είχε ευκαιρίες. Αν είχε σκοράρει πρώτος θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς».


Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω, είναι καλή εμφάνιση σύμφωνα με τις συνθήκες. Δεν βοηθούσε το γήπεδο. Δεν μπορούσαμε να έχουμε τη φυσιολογική επιθετικότητα μας».

Για το 4-3-3: «Είναι αλλαγές που κάνει ο προπονητής και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Αυτά να τα συζητάτε εσείς, που είναι η δουλειά σας. Ο κάθε παίκτης πρέπει να κρατάει για τον εαυτό του την άποψη του για τεχνικά θέματα».

Για την απόκτηση του Κατσουράνη: «Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για σημαντική προσθήκη για εμάς και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Για την έως τώρα συγκομιδή: «Καλό είναι να κοιτάς ψηλά. Είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό και να απομακρυνθούμε από τις ομάδες που μας ακολουθούν. Θα δούμε τι θα γίνει . Θέλουμε να συνδυάσουμε καλό ποδόσφαιρο με νίκες».

Για τις αντιδράσεις κατά την διάρκεια της αλλαγής του: «Εμείς μέσα στο γήπεδο οφείλουμε να δείχνουμε το ευ αγωνίζεσθαι και να προσπαθούμε για το καλύτερο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
YouTube Capture: AppStore free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
YouTube Capture: AppStore free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ