2012-12-17 19:24:44
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΙΠΑΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΖΑΡΝΤΙΜ
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η σύσκεψη κορυφής μεταξύ του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγγέλη Μαρινάκη, και του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Με βάση τα δημοσιεύματα, η συνάντηση αναλώθηκε τόσο σε θέματα μεταγραφικού ενδιαφέροντος με την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού να κάνει τις επισημάνσεις της για το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης κατά την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου, όσο και σε αγωνιστικά θέματα.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων από την πλευρά του, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Ευρώπη, δηλώνοντας την απόλυτη στήριξή του στο έργο του 38χρονου προπονητή.

Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έθεσαν ως προτεραιότητα το ξεσκαρτάρισμα που πρέπει να γίνει στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Ο πρόεδρος του Θρύλου, ζήτησε από τον Πορτογάλο τεχνικό μια λίστα με όσους ποδοσφαιριστές δεν έπεισαν πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.


Πρόκειται για 4-5 παίκτες, οι οποίοι θα γίνουν γνωστοί μετά τις εισηγήσεις του προπονητή του Ολυμπιακού και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα δοθούν δανεικοί ή με μεταγραφή σε άλλη ομάδα ή ακόμα ακόμα αν θα μείνουν ελεύθεροι, για να αποφασίσουν που θα συνεχίσουν την καριέρα τους.

Στη συνέχεια, οι ερυθρόλρυκοι θα κοιτάξουν να ενισχυθούν, προκειμένου να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι και δυνατοί τη νέα χρονιά (2013) ενόψει και Europa, ενώ να θυμίσουμε πως τα ερυθρόλευκα προβάρει ο Πίνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ