2012-12-17 19:02:36
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Θέλω απαντήσεις από τους πολιτικούς για την κατάντια της Ελλάδας
Πως καταντήσατε τι χώρα εσείς της τριτοκοσμικής και τρικομματικής συγκυβέρνησης της γελοιότητας και του αίσχους;

Προχθές στην τράπεζα βίωσα ένα θέαμα της Ευρωπαϊκής Ελλάδας τον λίγων και εκλεκτών.

Γεροντάκια που είχαν πάει για να πάρουν το δώρο από την σύνταξη της Εθνικής, μετά από πολλά χρόνια δουλειάς να κλαίνε κρατώντας τα κεφάλια τους στο άκουσμα ότι αυτό ήταν το τελευταίο που θα πάρουν μιας και η συγκυβέρνηση της τρόικας αποφάσισαν στην περικοπή του για να σωθεί η χώρα από την χρεοκοπία που αυτοί οι αληταράδες χρόνια τώρα με την πολιτική που εφάρμοσαν με το τρελό φαγοπότι που έστησαν με την διαφθορά που υιοθέτησαν, μας έφεραν ως εδώ.

Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες από το περιστατικό που βίωσα αλά μόνο θλίψη και οργή που με έκαναν να παραμερίσω το δικό μου πρόβλημα της ανεργίας.

Μετά από ψήφους που μαζέψατε από το κομμάτι των βολεμένων αυτής της χώρας, αυτών που πιστεύουν ότι θα ζουν καλά ενώ ο κόσμος γύρο τους θα πεθαίνει και θα εξαθλιώνεται, πιστεύεται το πρόβλημα θα το λύσει η μείωση της σύνταξης ή το κόψιμο του δώρου των τριών και εξήντα που έπαιρναν οι άνθρωποι που δούλευαν όλη τους την ζωή για μια σύνταξη του κ*λου;


Ή νομίζετε ότι έχουν να εισπράξουν από τα 87 η 56 σπίτια που έχει το κάθε λαμόγιο από εσάς που μας κυβερνάτε.

Ή νομίζετε πάλι ότι είναι όλοι τους υπάλληλοι της βουλής ξέρετε αυτούς τους δικούς σας που σας κάνουν πλάκα τώρα και σας βγάζουν στην φόρα το πόσο κότες είστε για την συγκεκριμένη ράτσα ανθρώπων.

Να ρωτήσω κάτι άλλο

Νιώσατε την ανάγκη ποτέ να ασχοληθείτε και να απολογηθείτε ζητώντας συγνώμη, τι λέω τώρα, από τον κόσμο που αυτοκτονήσατε;

Έχετε τύψεις για τους μισούς Έλληνες που είτε είναι χωρίς εργασία είτε εργάζονται χωρίς να πληρώνονται από τον κάθε εκμεταλλευτή εργοδότη που του δώσατε το δικαίωμα να πετάει όποιον θέλει στο δρόμο είτε με το άρθρο 99 είτε με την παντελή έλλειψη της επιθεώρησης εργασίας και των υπολοίπων θεσμών ενώ από την άλλη να των επιχορηγείτε με πακτωλό χρημάτων από επιχορηγήσεις.

Θεωρείτε για όλα αυτά τον εαυτό σας υπεύθυνο; Θεωρείτε ότι με την πολιτική σας τόσα χρόνια ΝΔ και ΜΠΑΤΣΟΚ είσαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την κατάντια αυτής της χώρας;

Τραβάτε να δώσετε καμιά αποζημίωση άκουσον άκουσον στο Σημίτη για τα γκαζάκια 25.000 ευρώ και αφήστε τον κόσμο να πεθαίνει. Τα παιδιά πεινάνε στα σχολεία ρεεεε! Αλλά να μου πεις ο χορτάτος τον πεινασμένο τον αισθάνεται;

Όλη μέρα βγαίνετε στα μνημονιοκάναλα και προκαλείτε, ειδικά μερικοί από εσάς, με τα ακριβά ρολόγια έχετε γίνει προκλητικοί. Τραβάτε στις Αυστρίες εκεί που κάνετε εσείς Χριστούγεννα και μην ξανά γυρίσετε.

Να μείνετε εκεί με το ευρωνόμισμα που υπηρετείτε και στο όνομα αυτού ξεπουλήσατε μια χώρα και έναν περήφανο λαό.

Θέλουμε την δραχμή πίσω για να μην πληρώνουμε το κιλό το ρύζι 2,80 την τυρόπιτα 1,50.

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια του Έλληνα να τον κυβερνάει ένας Πινόκιο ένας ψευτοαριστερός και ένας Μπένι που από τα φοιτητικά του χρόνια είχε πολύ καλή σχέση με την απάτη αυτό είμαστε.

Φταίμε γιατί δεν κοιτάμε γύρο μας γιατί κάνουμε επανάσταση μέσα από φάτσα μπούκ και τουίτερ γιατί η νεολαία μας θα θορυβηθεί μόνον αν κοπεί το χαρτζιλίκι και δεν έχει να πιεί το καφεδάκι της η να πάρει το καλό το κινητό της.

Φταίμε γιατί τους αφήσαμε να μας σαπίσουν.

Φταίμε γιατί τους αφήνουμε να μας σκοτώνουν

Δεν νομίζω κανένας από δαύτους να έκατσε ποτέ σε ουρά του ΟΑΕΔ της ΔΕΗ για το χαράτσι να ακούει τον κόσμο να υποφέρει.

Δεν νομίζω κανένα από αυτά τα λαμόγια να χρησιμοποιεί γεννόσημα από το Μπαγκλαντές αμφιβόλου ποιότητας και ελέγχου.

Γιατί ρε προδότες δεν μας λέτε καθαρά ότι θέλετε να εξαφανιστεί ο Ελληνισμός από προσώπου γης παρά φορολογείτε τα παιδιά.

Όσο λιγότερα τόσο καλύτερα. Δεν είσαστε πατριώτες δεν είσαστε Έλληνες ένα μάτσο κλέφτες αμφιβόλου ταυτότητας μεγαλωμένοι από εδώ και από εκεί κυρίως στις ΗΠΑ με μόνο σκοπό και στόχο να καταστρέψετε τα πάντα και κυρίως τον λαό μας.

Με ψευδοί στοιχεία μας χώσατε στα μνημόνια στον θάνατο και την εξαθλίωση ο ΓΑΠ και η παρέα του Σαμαράς Βενιζέλος και λοιποί το γνωρίζατε καλά αυτό.

Δολοφονείτε τους Έλληνες.

Δεν υπάρχει δημοκρατία ούτε βουλή τα πάντα είναι αντισυνταγματικά.

Θα δικαστείτε ποτέ;

Θα πληρώσετε για το χάος που δημιουργήσατε;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ