2012-12-17 18:51:08
Φωτογραφία για Η Νίνα Λοτσάρη και η μαέστρος Ευγενία Μανωλίδου έρχονται και στην Πάτρα
Τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους ενώνουν η Πατρινή σοπράνο Νίνα Λοτσάρη και η Ευγενία Μανωλίδου, που άφησε την tv κι έπιασε τη μπαγκέτα

Οι δυο γυναίκες συναντιούνται επί σκηνής και η μουσική τους παράσταση που κάνει απόψε πρεμιέρα στην Αθήνα, στο θέατρο "Badminton" θ' ανέβει και στην Πάτρα, όπως είπε χθες η Νίνα Λοτσάρη, στη διάρκεια της εμφάνισής τους στο "Dancing With The Stars 3".

Σήμερα, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου όλα τα μουσικά αστέρια του παγκόσμιου κινηματογράφου θα ενωθούν μέσα από την ερμηνεία της Νίνας Λοτσάρη υπό τη διεύθυνση και την καθοδήγηση της Ευγενίας Μανωλίδου.

Αγαπημένα τραγούδια από βραβευμένα έργα όπως: «Ο Νονός», «Ρωμαίος και Ιουλιέττα», «Υπόθεση Τόμας Κράουν», «Skyfall», σε συνδυασμό με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, θα σας χαρίσουν ένα ξεχωριστό δίωρο γεμάτο υπέροχη μουσική που θα σας συγκινήσει, θα σας συνεπάρει και θα σας συντροφεύσει αρμονικά μέσα στην εορταστική περίοδο που θα τις υποδεχτεί.

Τα μουσικά κομμάτια θα επενδύσει με κινηματογραφικές σκηνές ο Μάνος Χασάπης (σχεδιασμός video), ενώ τις ενορχηστρώσεις έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Παγιάτης.

Info:

Τι: Νίνα Λοτσάρη – Ευγενία Μανωλίδου

«Χριστούγεννα με τ' αστέρια»

Που: Κεντρική Σκηνή - Θέατρο Badminton

Πότε: 17 Δεκεμβρίου 2012

Εισιτήρια: από 15,00 € - 65,00 €

Έναρξη: 20:30

Δείτε βίντεο από την εμφάνισή τους στην εκπομπή.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ