2012-12-17 16:24:06
Φωτογραφία για ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και ο Ολυμπιακός δείχνει την αμέριστη αγάπη για τους συνανθρώπους μας με διάφορες εκδηλώσεις που έχει ετοιμάσει.

Αντιπροσωπεία των παικτών, αλλά και της διοίκησης παρέδωσαν σήμερα το μεσημέρι σε 6 εκκλησίες (πήγαν στις δύο) και μοίρασαν 30 χιλιάδες γεύματα για τους άπορους των περιοχών, δείχνοντας για μια ακόμα φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Η αρχή έγινε στην Παναγίτσα της Νίκαιας, εκεί όπου ο Τάσος Παπάζογλου παρέδωσε την επιταγή των πέντε χιλιάδων γευμάτων για τους άπορους, ενώ λίγη ώρα αργότερα, οι κ.κ. Καραπαπάς και Βασιλειάδης από τη μεριά τους έδωσαν την αντίστοιχη επιταγή στην εκκλησία του Άγιου Σπυρίδωνα στον Πειραιά.

«Ήταν μια φιλανθρωπική πράξη. Θα συνεχιστούν και με άλλες, πάντως. Ήταν μόνο η αρχή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ κ. Κώστας Καραπαπάς, που μαζί με τον διευθύνων σύμβουλο της «Καραϊσκάκη ΑΕ» κ. Βασίλη Βασιλειάδη εκπροσώπησαν τη διοίκηση.

Από πλευράς παικτών το «παρών» έδωσαν εκτός από τον Παπάζογλου και οι Κώστας Μανωλάς, Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Ο Ολυμπιακός έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και θα συνεχίσει να το κάνει, όπως είπε ο κ. Καραπαπάς και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες δωρεές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ