2012-12-17 15:50:53
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Θεωρίες συνωμοσίας με «Σκοτεινό Ιππότη» και Σάντι Χουκ..Βίντεο.
Ο 20χρονος δράστης του μακελειού στο Σάντι Κουκ, Ανταμ Λάνζα«ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ» ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΜΑΝ..

Μια απίστευτη θεωρία συνωμοσίας κάνει τον γύρο του διαδικτύου μετά το μακελειό στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ, στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, προκαλώντας ρίγη ανατριχίλας. Στην τελευταία ταινία του Μπάτμαν, «Ο Σκοτεινός Ιππότης: η επιστροφή» φέρεται να γίνεται αναφορά τόσο στην πόλη Ορόρα όπου μασκοφόρος ένοπλος είχε σκοτώσει 12 ανθρώπους στην πρεμιέρα της ταινίας, όσο και στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ, όπου ο Άνταμ Λάντσα δολοφόνησε με πρωτοφανή αγριότητα 20 παιδιά και 6 ενήλικες.

 Στο βίντεο- με σκηνές από την ταινία «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η επιστροφή» (The Dark Knight Rises)- που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, διακρίνεται το όνομα Aurora (Ορόρα) με κόκκινα γράμματα πάνω σε κτήριο, ενώ σε χάρτη που έχει απλωθεί πριν από επιχείρηση, φαίνεται το όνομα Sandy Hook, πάνω στο οποίο δείχνει με το δάχτυλο ένας εκ των ηθοποιών.

 

Το Sandy Hook είναι το δημοτικό σχολείο όπου ο μακελάρης Άνταμ Λάντσα δολοφόνησε την περασμένη Παρασκευή 26 ανθρώπους, εκ των οποίων οι 20, ήταν μικρά παιδιά. Το 27ο θύμα του- μακριά από το σχολείο- ήταν η ίδια η μητέρα του.

ΕΘΝΟΣ
 
Eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ