2012-12-17 14:18:10
Φωτογραφία για lexpressiondz.com : ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ
Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς έχει ανακοινώσει την προεπιλογή για το Κόπα Άφρικα, έχοντας υπόψιν 40 παίκτες, ανάμεσά τους και οι δύο Αλγερινοί του Ολυμπιακού, Ράφικ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν.

Με δεδομένη την κατάσταση του τραυματισμού του, ο δεύτερος μπορεί να μην συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά ο πρώτος έχει πολλές. Μάλιστα, ο "τρομοκράτης" δεν έχει μόνο... εγχώριο ανταγωνισμό από τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά και στην Εθνική του, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα "lexpressiondz.com", ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς θα πρέπει να σκεφτεί πάρα πολύ ποιους 17 δεν θα πάρει μαζί του στη Νότια Αφρική.

Όσον αφορά στον Τζιμπούρ, αφού γίνεται αναφορά στην παρουσία και τα επιτεύγματά του με τον Ολυμπιακό, συγκρίνεται και με τον έτερο στράικερ στην επίθεση της Αλγερίας Ισλάμ Σλιμανί, έναν παίκτη ο οποίος επέστρεψε μετά από 42 ημέρες με τα χρώματα της ομάδας του Μπελουϊζντάντ, για να σκοράρει δύο γκολ στη νίκη με 3-0 επί της Ντεμπνταμπά.

«Βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά την επιστροφή του από τραυματισμό. Ο Τζιμπούρ έκανε τη διαφορά στον αγώνα ενάντια στην πρώην ομάδα του. Στο 82ο, λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 1-1, σημείωσε γκολ, το πέμπτο του στους τέσσερις τελευταίους αγώνες και βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 12», γράφει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα για τον επιθετικό του Θρύλου, εξυμνώντας τον για τα τέρματα που έχει σημειώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ