2012-12-17 07:45:11
Φωτογραφία για Πρώτος στόχος ο «κόφτης»
Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ποια ονόματα εξετάζονται από τους «ερυθρόλευκους». Με νέο αίμα στην Πάτρα οι Πειραιώτες.

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τη φετινή σεζόν έχει φανεί ότι η ομάδα «πονάει» στη συγκεκριμένη θέση και οι ιθύνοντες του συλλόγου (Κοβάσεβιτς και Λορένθο) έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό να ψάχνουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη θέση.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», σύντομα είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν τοποθετήσεις αναφορικά με τις προτεραιότητες. Εντός της εβδομάδας ενδέχεται να συναντηθούν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, παρουσία του Κοβάσεβιτς, για να συζητήσουν για τις μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτηση του Έλντερ Μπαρμπόσα
. Ωστόσο, ο 25χρονος χαφ μπορεί να αποκτηθεί μόνο με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα. Επίσης, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας έχει καλή άποψη και για τον Κουστόνιο, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την πορτογαλική ομάδα. Μάλιστα, υπάρχει η αίσθηση ότι μπορεί να γίνει κάποια κίνηση τώρα και να έρθει με ένα χαμηλό ποσό.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κάρλος Σάντσες, ο Κολομβιανός αναμένεται σύντομα να γίνει κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και στο Λιμάνι φέρονται να τον έχουν ψηλά στη σχετική λίστα. Για αυτό τον λόγο έχουν υπάρξει επαφές με την πλευρά του παίκτη για να ξεκαθαρίσουν οι πιθανότητες που υπάρχουν σε αυτή την υπόθεση. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όμως, έχουν μάθει ότι ο Σάντσες κουβαλάει μια περίεργη… τρέλα και για αυτό όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Με νέο αίμα στην Πάτρα

Με αρκετές στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Πάτρα, όπου θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στον επαναληπτικό του 2-0 του «Καραϊσκάκη» πριν από δύο εβδομάδες. Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ενώ πολύ πιθανό είναι στο άλλο άκρο της επίθεσης να είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Επίσης, από την αρχή θα ξεκινήσει ο Τάσος Παπάζογλου και θα παίξει δίπλα στον Πάμπλο Κοντρέρας. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Γιάννης Ζαραδούκας για τον οποίο υπάρχει ικανοποίηση για όσα δείχνει στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ και στα παιχνίδια που έπαιξε ήταν πολύ καλός.

Σε κάθε περίπτωση το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς είναι σημαντικό για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ασχέτως αν η ομάδα του έχει «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ