2012-12-17 06:40:02
Φωτογραφία για Ξήλωναν καλώδια από κολώνες της ΔΕΗ
Τόσο οι ανυποψίαστοι περαστικοί όσο οι ίδιοι οι «κυνηγοί» χαλκού που ξήλωναν τα χαλκοφόρα καλώδια γείωσης από τις κολώνες της Δ.Ε.Η. στην... Αλεξάνδρεια Ημαθίας, κινδύνευαν να κεραυνοβοληθούν από το ρεύμα υψηλής τάσης. Ωστόσο, μπροστά στο κέρδος οι τρεις νεαροί δράστες αγνόησαν τον κίνδυνο.

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διαπίστωσαν ότι έκοβαν τα καλώδια χωρίς το παραμικρό μέτρο ασφαλείας, με μια πένσα που βρέθηκε στην κατοχή του ενός! Οι τρεις Έλληνες, δύο 18χρονοι και ένας 27χρονος, είχαν ήδη κόψει τρία κομμάτια από τον χαλκό γείωσης μήκους ενός μέτρου το καθένα από ισάριθμες κολώνες της Δ.Ε.Η.. Τα κλεμμένα υλικά αποδόθηκαν στον αρμόδιο τεχνικό υπάλληλο της Επιχείρησης και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Τα αγροκτήματα της Ημαθίας ρήμαζε ένας 32χρονος Έλληνας «κυνηγός»… πλαστικών και εργαλείων! Στο τρέιλερ που έσερνε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που τον σταμάτησαν για έλεγχο στην περιοχή της Κουλούρας βρήκαν 27 κενές πλαστικές κλούβες και πέντε πλαστικούς σωλήνες μήκους δυο μέτρων ο καθένας.

Ο δράστης ομολόγησε ότι τα είχε κλέψει από ένα χωράφι και δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του ένα αλυσοπρίονο και ένα κρουστικό δράπανο, τα οποία κατασχέθηκαν και ερευνάται από πού είχαν κλαπεί.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ