2012-12-16 23:04:50
Φωτογραφία για ΚΡΑΒΑΡΙΚ : ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Οι αναμετρήσεις Ολυμπιακού - Ηρακλή ήταν, είναι και θα είναι ντέρμπι, ανεξαρτήτου δυναμικής των δύο αντιπάλων και έτσι αντιμετωπίζουν οι δύο προπονητές το αυριανό ματς στη Μίκρα (18:00, ΝS4) στην αυλαία της 10ης και προτελευταίας αγωνιστικής για τον Α' γύρο της Volleyleague.

«Τα προηγούμενα χρόνια ήταν ντέρμπι διαφορετικής... κατηγορίας, αλλά πάντα οι αγώνες Ηρακλή - Ολυμπιακού ήταν και είναι ντέρμπι κι αυτό ισχύει και για το αυριανό ματς», είπε στο "volleyleague.gr", ο Αντρέι Κράβαρικ που έχει... ξεμείνει από διαγώνιο (έχει αποχωρήσει ο Μπόζιτς, διάστρεμμα ο Τζιουμάκας), ενώ ο Κουζούνης (μαζί με τον Ανδρεάδη ήταν μέχρι πέρσι στον Ολυμπιακό) παρά τις ενοχλήσεις στη μέση θα παίξει κόντρα στην παλιά του ομάδα.

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα πρόβλημα στη θέση του διαγώνιου και θα δούμε τι θα κάνουμε. Αυτό το παιχνίδι δεν είναι το πιο σημαντικό για εμάς, αλλά είναι ένα παιχνίδι που θέλω να δω την ομάδα να δίνει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Άγχος καλό είναι να υπάρχει, αρκεί να είναι δημιουργικό κι όχι να προκαλεί φόβο», πρόσθεσε ο τεχνικός του Ηρακλή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ