2012-12-16 21:52:08
Φωτογραφία για καλά εεεε !! ανάπτυξη κι όπως αντέξει
 Ελλην Φορολογούμενος

 

Το Ελληνικό  Υπουργείο Ανάπτυξης και ο Χατζηδάκης, ο ίδιος ,κατανόησε ότι με την καινοτομία θα πάμε μπροστά και θα έρθει η πολυπόθητος ανάπτυξις και θα μπορούμε να ξαναγεμίσουμε τις ταβέρνες και τις μπουζουκλερί , τις αντιπροσωπείες πολυτελών οχημάτων και τα κοσμηματοπωλεία .  Και ζήτησε πρόσφατα από μια ομάδα φωστήρων που έχει εκτάκτως προσλάβει στο υπουργείο του να περιγράψουν πώς η τεχνολογική και............ επιστημονική πρόοδος θα επηρεάσει τα σημερινά επαγγέλματα. 

Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν από την ομάδα Fast Truck Mitaraki Research σε έκθεση «τα νέα επαγγέλματα που έχει ανάγκη ο τόπος μας, η Ελλάδα » και τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εκπληκτικά. Η μελέτη παρουσίασε 8 επαγγέλματα, που ενδέχεται να θεωρούνται συνηθισμένα το 2020 ή το 2030 στη χώρα μας , σήμερα όμως ακούγονται σαν σενάριο επιστιμονικής φαντασίας. Αν κάποιοι από εσας σπεύσατε να πείτε οτι το υπουργείο πτάει λαφτά σε μ@λ@κίες , είστε κακόπιστοι τουλάχιστον!!!


Δείτε τα : 

1. Αγρότης γεννητικά τροποποιημένων προϊόντων.  Οι αγρότες νέας γενιάς θα καλλιεργούν φυτά που θα μας δίνουν απευθείας σαλάτες έτοιμες δηλαδή αντί να βάζουν αγγουριές θα φυτεύουν τζατζικιές ή δέντρα που θα παράγουν χωριάτικη σαλάτα με τα ούλα της (ντομάτα ,αγγούρι, φέτα, λαδάκι  και τα δέοντα ). Αντί να φυτεύουν μελιτζάνες θα φυτεύουν μουσακιές που θα παράγουν έτοιμο λαχταριστό greek mousaka !

2. Χειρούργοι μείωσης  της μνήμης. Χειρουργοί θα μπορούν να αφαιρούν μνήμη σε ανθρώπους και να βοηθήσουν να ξεχάσουμε τι περνάμε από το 2008 έως τώρα. 

3. Νέο - ηθικιστές της Νέας επιστήμης. Καθώς θα πρέπει  μας προσαρμόσουν στην νέα ηθική που επιβάλλει η νέα εποχή και στα νέα δόγματά της που βάζουν τα πράγματα στη θέση τους « Τι αξία έχει ο άνθρωπος μπροστά στα χρήματα;» ή «Τι αξία έχει η υγεία αν δεν εχεις λεφτά να την πλήρωσεις;»

4. Καθαρίστριες οικονομικών σκανδάλων. Καθώς ανοίγουν τα στόματα και όλοι γίνονται πιο ωμοί με τα λόγια τους και τις πράξεις τους οι «λαδωμένοι μας»  , θα χρειαζόμαστε οπωσδήποτε μια ειδικές καθαρίστριες - ές που θα ξεφορτώνεται με ασφάλεια ό,τι δεν χρειάζονται,  μίζες, αυθαίρετα , βρώμικο παρελθόν και μαυρισμένο πόθεν έσχες. 

5. Εικονικοί σύνεδροι / ψηφιακοί οπαδοί. Ευφυή είδωλα ή χαρακτήρες υπολογιστών (avatar) ενδέχεται να αντικαταστήσουν τους συνέδρους κομμάτων ή οπαδούς σε συγκεντρώσεις πολιτικές αυξάνοντας το κύρος αλλά και την ψυχολογία των επίδοξων ηγετών των παλαιών κομμάτων της χώρας μας . 

6. Προσωπικοί παρουσιαστές ειδήσεων. Καθώς το τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό και διαδικτυακό περιεχόμενο γίνεται όλο και περισσότερο εξατομικευμένο, θα υπάρχουν θέσεις εργασίας για ανθρώπους που θα εργάζονται σε κομματικούς σχηματισμούς και επιχειρηματικούς ομίλους  ώστε να δημιουργούν ειδήσεις και θέματα ανάλογα με τα προσωπικά συμφέροντα του εργοδότη τους. 

7. Τηλεμαλάκας . Επάγγελμα που όντως το βλέπουμε στις μέρες μας να υπάρχει αλλά είναι άμισθο , υπάρχει όμως πολύ μέλλον σ’ αυτό το επάγγελμα , να βγαίνεις στη τηλεόραση και να ξεφτιλίζεσαι δημοσίως.

8. Τηλεπροφήτης ή ερμηνευτής προφητειών . Θα βρίσκει κάποιες ημερομηνίες που παρουσιάζουν μια ιδιαιτερότητα και χειρόγραφα από κάποια άγνωστη γλώσσα , θα τα ερμηνεύει ( ο θεός ξέρει πως !) και θα τρομοκρατεί το κοσμάκη , προς όφελος διαφόρων ( κυβερνήσεων- εταιριών παραγωγής ταινιών κλπ)  .

Αυτά κάνει ο Χατζηδάκης και η άλλη η ποντικομαμή ο Μυταράκης και θα δείτε πόσο εύκολα και γρήγορα θα ξαναέρθει η ανάπτυξη και το χαμόγελο στα χείλη μας.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ