2012-12-16 20:28:23
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - ΑΕΚ- Ατρόμητος 1-1
Ο Ιγκλέσιας στο 76' απάντησε στο γκολ του Σταματή και ο Ατρόμητος έφυγε από το ΟΑΚΑ με το βαθμό της ισοπαλίας, χάνοντας συνάμα την ευκαιρία να κάνει ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στον πρώτο γύρο. Παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας η Ενωση

Μία μονότονη εικόνα είδαμε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του ΟΑΚΑ. Μία ΑΕΚ να έχει την ανούσια κατοχή και να απειλεί κυρίως με σουτ και τον Ατρόμητο να ψάχνει -κυρίως από αριστερά- να απειλήσει με αντεπιθέσεις τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Μπάγεβιτς είχε τις λιγότερες τελικές, αλλά είχε τις πιο καθαρές φάσεις, με πρώτη και σημαντικότερη αυτή του Νάστου στην αρχή του ματς. Το βασικό, όμως, πρόβλημα για τους Περιστεριώτες ήταν η αδυναμία τους να βγουν με σωστό τρόπο στις αντεπιθέσεις, πετώντας στα σκουπίδια πολλές εξ αυτών.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε κάθε λάθος των "κιτρινόμαυρων" οι του Ατρομήτου έφευγαν με παίκτη παραπάνω στην αντεπίθεση, αλλά δεν έκαναν τις σωστές επιλογές με αποτέλεσμα να χάνουν τις προϋποθέσεις για το γκολ.


Ιδια εικόνα και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά -με τη σημαντική ευκαιρία του Μπρίτο- αλλά η ΑΕΚ ήταν αυτή που σκόραρε, την ώρα μάλιστα που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ετοιμαζόταν για αλλαγή.

Τη "χρυσή" αλλαγή, όμως, (την πρώτη κανονική, αφού είχε χάσει νωρίτερα Κορδέρο και Γιάγκο λόγω τραυματισμών) την έκανε ο Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος έβαλε τον Σταματή και λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 66' αυτός με προβολή στην κίνηση άνοιξε το σκορ για την Ενωση.

Οι πανηγυρισμοί, όμως, δεν κράτησαν πολλοί. Ο Μπάγεβιτς προχώρησε σε τρεις αλλαγές, ο Ατρόμητος ανέβηκε και στο 76' από στημένη φάση (φάουλ του Πίτου) ο αμαρκάριστος Ιγκλέσιας με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ έκανε το 1-1.

Μετά την ισοφάριση η ΑΕΚ θέλησε να βγει μπροστά και το έκανε. Αλλά δεν είχε τον τρόπο να απειλήσει τον Ατρόμητο, τουλάχιστον αυτό έδειχνε. Χωρίς φάσεις κύλησαν τα υπόλοιπα λεπτά κυρίως γιατί ο Ατρόμητος κράτησε μπάλα και δεν κυνήγησε το δεύτερο γκολ.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ