2012-12-16 20:18:38
Φωτογραφία για Σημαντική νίκη του Λεβαδειακού επί του Πλατανιά
Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις και κακό θέαμα ο Λεβαδειακός νίκησε με 1-0 τον Πλατανιά. Χειροκρότησαν τον Ναπολεόνι οι φίλοι των Βοιωτών, καθώς ο Ιταλός φεύγει από την ομάδα τον Γενάρη.

Ο Λεβαδειακός ξέφυγε για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Πλατανιά και πλέον βλέπει με άλλο μάτι τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη είχε όρεξη και πάθος, όμως έλειψε η ποιότητα κυρίως στην επιθετική γραμμή.

Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Λιβαδειάς

Διαιτητής: Λιαχούδης Γεώργιος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Ευθιμιάδης Δαμιανός (Πιερίας), Μερκενίδης Κυριάκος (Μακεδονίας)

4ος: Κύζας Γεώργιος (Δράμας)

Παρατηρητής: Μπέγκος Δημήτριος (Αργολίδας)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (Νικολακάκης 63'), Γεωργίου, Χοσέμι, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Μάρτινς (Ρομέου 84'), Ακόστα, Ναπολεόνι (Βασιλείου 67').


Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Δημήτρης, Ντόε, Ποτουρίδης (Αρόχα 46') - (Κοραντίνι 88'), Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Μιρτσέτα, Ουκάρ (Ναζλίδης 72'), Ουντότζι (Δέντσας 82'), Αναστασάκος. 

Σκόρερ: Ροτζέριο Μάρτινς (16' σουτ)

Κάρτες: Ντόε (κίτρινη 32'), Ουντότζι (37' κίτρινη), Αγκιλέρα (77' κίτρινη), Βασιλείου (κίτρινη 90'), Νικολακάκης (κίτρινη 90')

Ένα γκολ και κάτι ψιλά Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ρυθμό, όμως όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι γινόταν όλο και χειρότερο. Τα πολλά λάθη και οι ελάχιστες τελικές (3) μαρτυρούν τα όσα λέμε.

Ο Πλατανιάς δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία στο 7ο λεπτό για τον Πλατανιά, όταν ο Κάλαϊτζιτς έκανε μία σέντρα στην καρδιά της περιοχής. Ο Ουντότζι σούτερα, όμως ο Ζησόπουλος με το σώμα έδιωξε σε κόρνερ.

Μόνο με λάθος

Ο Λεβαδειακός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 16ο λεπτό με τη βοήθεια του Φώτη Κηπουρού. Ο Πόι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο έμπειρος κίπερ βγήκε λάθος κι έστρωσε τη μπάλα στον Ροτζέριο, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Ξεκίνημα με ευκαιρίες

Ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά και στο δεύτερο μέρος, με τον Κάλαϊτζιτς να έχει δυο καλές στιγμές. Αρχικά μία κεφαλιά, που κατέληξε στην αγκαλιά του Κυριακίδη, και μετά ένα σουτ που μπλόκαρε πάλι ο πορτιέρο του Λεβαδειακού.

Οι Βοιωτοί απάντησαν στο 69ο λεπτό όταν ο Ακόστα εκτέλεσε φάουλ, ο Μεντί πήρε μία γυριστή κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ροτζέριο να απειλήσει με το κεφάλι, με τον Κηπουρό να διώχνει εντυπωσιακά.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο 1-1, όμως ο Κυριακίδης έπεσε στη γωνία του κι έδιωξε με δυσκολία το σουτ του Ναζλίδη που μόλις είχε μπει στο ματς.

MVP του αγώνα

Κάλαϊτζιτς για τον Πλατανιά και Μάρτινς, Πόι για τον Λεβαδειακό έκλεψαν την παράσταση με τις ατομικές τους ενέργειες. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος θα μπορούσε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα, αν δεν έπεφτε πάνω στον Κηπουρό.

Αδύναμος κρίκος

Η επιθετική γραμμή του Πλατανιά δεν έδωσε το κάτι παραπάνω. Αναστασάκος και Ουκάρ βρέθηκαν σε μέτρια μέρα, με αποτέλεσμα να λείψει το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Στατιστικά Αγώνα1Γκολ00Ασίστ05Τελικές Προσπάθειες51Σουτ εντός μεγάλης περιοχής11Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής33Κεφαλιές14Αποκρούσεις116Επεμβάσεις921Κλεψίματα1516Φάουλ186Οφσάιντ13Κόρνερ468Λάθη794/12   Γεμίσματα 1/17

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ελληνική πόλη στην Κίνα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ελληνική πόλη στην Κίνα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ