2012-12-16 15:56:09
Φωτογραφία για Ο Χριστόφιας υπέγραψε το μνημόνιο και τα παιδιά του διαδηλώνουν εναντίον του
Πρωτοστατούν στις διαμαρτυρίες κατά του Μνημονίου στην Κύπρο , συμμετέχουν δυναμικά σε πορείες αλλά προτιμούν να φωνάζουν συνθήματα έξω από την Βουλή ή τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Λευκωσία, παρά στο προεδρικό Μέγαρο. Κι αυτό γιατί δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωπα με τον ίδιο τους τον πατέρα.

Ο Χρήστος και η Χριστίνα Χριστόφια , τα δύο παιδιά του Προέδρου της Κύπρου, βρίσκονται, συχνά ανάμεσα στους διαδηλωτές που φωνάζουν συνθήματα κατά των μέτρων λιτότητας που φέρνει στην Κύπρο η υπαγωγή στον μηχανισμό στήριξης, την οποία αποφάσισε η κυβέρνηση του πατέρα τους.

Σύμφωνα με το «Εθνος της Κυριακής»,πάντως , στις δημόσιες δηλώσεις τους, τάσσονται υπέρ της απόφασης του πατέρα τους, αποδίδοντας την υπογραφή του Μνημονίου σε αυτόν τον επαχθή δανεισμό στους «κακούς» τραπεζίτες και στο χρέος της Ελλάδας.

Η φωτογραφία τους τυπώθηκε στο πρωτοσέλιδο της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας του κυπριακού Τύπου, τον «Φιλελεύθερο» και προκάλεσε έκπληξη στον κυπριακό λαό

«Το 86% του συνολικού μας χρέους οφείλεται στον τραπεζικό τομέα. Τι δεν καταλαβαίνεις;!», είχε γράψει στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook ο γιος του Προέδρου της Κύπρου. ««Δεν είναι οικογενειακό το ζήτημα, ζήτημα ρήξης του πατέρα με τον γιο», εξηγεί ο ίδιος. «Η κορυφή της εξουσίας στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση είναι οι κατέχοντες τα μέσα παραγωγής».

Φωτό: Έθνος της Κυριακής

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ