2012-12-16 10:29:03
Φωτογραφία για Πληρώνει για... καλές γιορτές
Το χρώμα του χρήματος αναμένεται να δουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, τη στιγμή που στην «πράσινη» ΠΑΕ περιμένουν και τα 2 εκατ. ευρώ της ΟΥΕΦΑ.

Τα προβλήματα με τις οφειλές στους ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι σημαντικά στο Τριφύλλι, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους παράλληλα με τους παίκτες και σε Εφορία-ΙΚΑ.

Τα χρέη προς το κράτος είναι εξάλλου η βασική προτεραιότητα του Γιάννη Αλαφούζου στις πληρωμές, παράλληλα όμως δεν λείπει η δυσαρέσκεια από πλευράς ποδοσφαιριστών για την... αργοπορία στις καταβολή των οφειλομένων τους. Εκείνο εξάλλου που φέρονται να χρεώνουν στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με την «Live Sport», είναι ότι δεν επικοινωνούν μαζί τους, ώστε να τους ενημερώνουν για την κατάσταση που επικρατεί, με αποτέλεσμα να ζουν στο... άγνωστο.

Την εβδομάδα που έρχεται πάντως αναμένεται να καταβληθεί από το Τριφύλλι μέρος των οφειλομένων προς τους παίκτες, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει προσπάθεια για να συμφωνήσουν σε διακανονισμούς. Την ίδια στιγμή πάντως οι «πράσινοι» περιμένουν και τα 2 εκατ. ευρώ από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, τα οποία αναμένεται να μπουν στα ταμεία τους τον Γενάρη.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ