2012-12-16 05:07:06
Φωτογραφία για Βέροια-Παναθηναϊκός (19:30 Livestreaming)
Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Βέροια

Σχεδόν πλήρης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό η Βέροια στο πλαίσιο της μεταξύ τους αναμέτρηση την Κυριακή στη τελευταία «στροφή» του πρώτου γύρου.

Ο Δημήτρης Καλατζϊδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καλογέρη και Μπεθέρα, καθώς ο μεν πρώτος είναι τιμωρημένος για το ματς με το "τριφύλλι", ο δε έχει κριθεί ανέτοιμος και δεν μπορεί να προσφέρει τη δεδομένη στιγμή.

Κατά τα άλλα, η «βασίλισσα του Βορρά» θα προσπαθήσει να επανέλθει στις νίκες, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει πλέον στη διάθεσή του και τους Μπελλόν, Μενέντεθ μετά από μικρό διάστημα απουσίας.

Οι 19 «εκλεκτοί»: Λόπεζ, Καντιμοίρης, Γεωργίαδης, Ορέστες, Καλί, Μπάρμπας, Καφές Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Γκιγιέρμο, Μενέντεθ, Μπελλόν, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Γεωργέας, Παυλίδης, Καλτσάς, Ιωάννου, Κόστλι.

Παναθηναϊκός

Μια νίκη που θα τον ανεβάσει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά και ψυχολογικά θέλει ο Παναθηναϊκός στη Βέροια και ο Χουάν Ρότσα προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με αυτήν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με μία αλλαγή. Συγκεκριμένα, αναμένεται να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μαρίνος αντί του Σεϊταρίδη, ο οποίος είναι ασθενής.


Οι πιθανοί έντεκα του Χουάν Ρότσα: Καρνέζης, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας, Τοτσέ.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Βέροια –πέραν του Μπουμσόνγκ- έμειναν και οι Πίντο, Ταμπάκης, Φουρλάνος, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΕΚ-Ατρόμητος (17:15, Livestreaming)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΕΚ-Ατρόμητος (17:15, Livestreaming)
Άρης-Ξάνθη (15:00, Livestreaming)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άρης-Ξάνθη (15:00, Livestreaming)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ