2012-12-16 00:36:12
Φωτογραφία για O Τάσος Μητρόπουλος μιλά για την επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του
«Αν κάποιος έκανε κακό στη Νένα και στον Χρήστο, θα πέθαινε χωρίς δεύτερη σκέψη». Με αυτά τα λόγια ο Τάσος Μητρόπουλος ξεκαθαρίζει τη θέση του απέναντι σε όποιον θελήσει να βάλει στο στόχαστρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μιλά στη Real News για την περιπέτεια που έζησε πρόσφατα, όταν ήρθε αντιμέτωπος με έναν Γεωργιανό που επιχείρησε να εισβάλει οπλισμένος στο σπίτι του.

Ο ένοπλος και θρασύτατος ληστής χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού, το μεσημέρι της Πέμπτης. Ρώτησαν από το θυροτηλέφωνο ποιος ήταν, αλλά δεν πήραν καμία απάντηση. Ο «Ράμπο των γηπέδων», χωρίς να το σκεφθεί πολύ, κατέβηκε στην είσοδο, όπου δεν εντόπισε καμία ύποπτη κίνηση. Τότε σκέφθηκε να κατέβει στο υπόγειο και εκεί δέχθηκε την επίθεση του ληστή.

«Αρχικά δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε. Αργότερα όμως συνειδητοποίησα πόσο σοβαρό ήταν τα γεγονός και τρελάθηκα. Εκεί κατάλαβα ότι τελικά... κατά λάθος ζούμε. Αν μέσα στο σπίτι μας δεν είμαστε ασφαλείς και αν μέσα στο άσυλό μας και να εισβάλει και να δρα οποιοσδήποτε άγνωστος».


«Στην Ελλάδα κανείς δεν σκέφτεται το τέλος του τόσο νωρίς, όλοι νομίζουμε ότι θα γίνουμε αιωνόβιοι και δυστυχώς είμαι κι εγώ ένας από αυτούς. Η Νένα είναι πιο εξοικειωμένη με την ιδέα του θανάτου. Παρόλα αυτά, όμως, μετά από ένα τέτοιο γεγονός καταλαβαίνεις αν βρεθείς στη λάθος θέση τη λάθος στιγμή, η ζωή σου κοστίζει όσο μια σφαίρα.

Φανταστείτε στη θέση μου να βρισκόταν οποιαδήποτε κυρία μένει στην πολυκατοικία και δεν έχει τη δική μου μυϊκή δύναμη, να ερχόταν αντιμέτωπη με κάποιον που κρατάει μαχαίρι. Ούτε τολμώ να φανταστώ τις συνέπειες. Σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να είναι η Νένα και έχω χάσει τον ύπνο μου», λέει ταραγμένος ο Τάσος Μητρόπουλος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ