2012-12-15 22:19:47
Φωτογραφία για Abend : ΤΟ 40ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ
Περισσότερο από την μεγάλη βαθμολογική απόσταση που έχει ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα από τις υπόλοιπες ομάδες, μεγάλη αίσθηση προκαλεί η έφεση των «ερυθρόλευκων» να κατακτάνε τον έναν τίτλο μετά τον άλλο.

Είναι χαρακτηριστικά τα εγκώμια στην γερμανική εφημερίδα «Abend» για τον Θρύλο σε ένα αφιέρωμα που έκαναν με αφορμή τη μεγάλη διαφορά που έχει και η Μπάγερν από τους υπόλοιπους συλλόγους στην Μπουντεσλίγκα.

«Η Μπάγερν στη σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες: Υπάρχει κάποια με καλύτερο ρεκόρ;», είναι ο τίτλος, που δίνει και την πρόγευση στο σχετικό ρεπορτάζ. Το κλαμπ από τη Βαυαρία φαίνεται ότι έχει εξασφαλίσει από τώρα τον τίτλο στη Γερμανία. Τουλάχιστον αυτό εικάζεται από την εφημερίδα του Μονάχου, που έψαξε να βρει ανάλογες περιπτώσεις.

Μέσα σε αυτές είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται πολύ… μπροστά στο ελληνικό πρωτάθλημα και από την προπερασμένη αγωνιστική έχει αναδειχθεί πρωταθλητής χειμώνα. «Το 40ό πρωτάθλημα έρχεται», αναφέρθηκε για τους «ερυθρόλευκους» και επισημάνθηκε: «Η ομάδα του πρώην “λιονταριού” Χοσέ Χολέμπας, έχει πάρει σοβαρό προβάδισμα και από μακριά τον ακολουθεί ο ΠΑΟΚ».

Πάντως, όπως υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα τη μεγαλύτερη διαφορά από τους διώκτες της σε εγχώριο πρωτάθλημα στην Ευρώπη την έχει πάρει η Σαχτάρ Ντόνετσκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ