2012-12-15 08:22:53
Φωτογραφία για Στα... όρια τους οι παίκτες!
Τρεις μήνες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που πληρώθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και πλέον έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Με... δάκρυα ο Ζέκα στον Παπαβασιλείου!

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος εδώ και καιρό και κάποιοι εξ αυτών φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν αρκετά σοβαρά προβλήματα. Μία χαρακτηριστική περίπτωση μάλιστα φαίνεται πως ήταν ο Ζέκα, που πριν από μερικό διάστημα πήγε με δάκρυα στα μάτια στον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, σύμφωνα με την «Live Sport».

O λόγος είναι πως δεχόταν συνεχώς ενοχλήσεις από τον το ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοικιάζει, αφού παραμένει απλήρωτο εδώ και 14 μήνες, με αποτέλεσμα να τον απειλεί με έξωση! Ο ίδιος μάλιστα δεν μπορούσε να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτούνταν, ωστόσο η αντίδραση της «πράσινης» ΠΑΕ ήταν άμεση και το θέμα λύθηκε.

Εντός της επόμενης εβδομάδας μάλιστα αναμένεται να βρεθούν στην Παιανία άνθρωποι της διοίκησης, με σκοπό να ζητήσουν από τους παίκτες να βάλουν την υπογραφή τους σε έναν νέο διακανονισμό. Αυτός θα αφορά πιθανότατα στη δόση Δεκεμβρίου, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται και για τον... διακανονισμό που έχει ήδη υπογραφεί, για τις οφειλές του περασμένου Μαΐου.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ