2012-12-15 08:10:19
Φωτογραφία για Έτσι θέλει; Καλώς να ορίσει
Έτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε αίτημα του Φεϊζάλ προκειμένου να του στερήσουν κάθε δικαιολογία για μη συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στόχος τους είναι, εφόσον δεν γίνει η… έκπληξη και ο Άραβας πρίγκιπας βάλει τα χρήματα, να ξεμπροστιαστεί στα μάτια του κόσμου και να μπει ένα οριστικό τέλος στις ιστορίες με τους σωτήρες πρίγκιπες του συλλόγου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, τον Νικόλα Πατέρα και τον Αδαμάντιο Πολέμη χαράσσοντας κοινή στρατηγική για την υπόθεση. Όλοι τους κρίνουν πως οι εξαγγελίες του Φεϊζάλ και του Βλάσση Τσάκα στερούνται σοβαρότητας και αξιοπιστίας, ωστόσο, προκειμένου πλέον να μην υπάρχει καμία αμφιβολία στον κόσμο για αυτό, θέλουν να εκθέσουν την άλλη πλευρά. Για το λόγο αυτό στρώνουν χαλί στον πρίγκιπα για να συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου απογυμνώνοντάς τον από κάθε επιχείρημα περί εμποδίων που του βάζουν οι μέτοχοι
. Οι τελευταίοι θα ορίσουν τιμή μετοχής στα 0,33 ευρώ, δείχνουν διατεθειμένοι ακόμη και να δεχτούν ανθρώπους του Φεϊζάλ την επόμενη εβδομάδα στην ΠΑΕ για να κάνουν οικονομικό έλεγχο, ενώ θα του διασφαλίσουν ότι μπορεί να αποκτήσει πλήρη έλεγχο στο ΔΣ μόλις βάλει τα 28 εκατ. ευρώ που έχει τάξει και οι μέτοχοι θα δηλώσουν παραίτηση από το δικαίωμα απόκτησης των αδιάθετων μετοχών. Εφόσον και υπό αυτούς τους όρους η πλευρά Φεϊζάλ συνεχίζει να βρίσκει δικαιολογίες για μη συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα είναι εκτεθειμένος απέναντι στον κόσμο.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, Βλάσσης Τσάκας, μετέθεσε για την προσεχή Δευτέρα την επίσημη τοποθέτηση του Φεϊζάλ και εξακολουθεί να δηλώνει αισιόδοξος πως θα πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ. Όπως και να’ χει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η ιστορία (ή… παραμύθι για πολλούς) με τον πρίγκιπα θα τελειώσει αυτή τη φορά οριστικά.

Με «Μπουμ» στα πλάνα

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ζήτησε 1,1 εκατ. ευρώ για να σπάσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και από τη στιγμή που ήταν αδύνατο να δοθεί ένα τέτοιο ποσό, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ενημερώθηκε πως μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Γάλλο αμυντικό. Μάλιστα χθες τον δοκίμασε με τους βασικούς για το ματς της Κυριακής στη Βέροια. Ο «Μπουμ» έπαιξε δίπλα στον Βύντρα αντί του Τριανταφυλλόπουλου, ενώ ο Μαρίνος πήρε τη θέση του Σεϊταρίδη που ταλαιπωρείται από ίωση και σήμερα θα φανεί αν θα είναι στην αποστολή. Το σχήμα που δοκιμάστηκε ήταν: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και Τοτσέ. Ο Κουίνσι προπονήθηκε χθες κανονικά, αλλά δεν αναμένεται να παίξει.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ