2012-12-15 00:42:28
Φωτογραφία για ΑΡΑΒΙΔΗΣ : ΚΙΝΗΤΡΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη κι ο φορ των «κυανέρυθρων», Χρήστος Αραβίδης, τόνισε πως η ήττα στην Ξάνθη θα πρέπει να είναι διδακτική και παράδειγμα προς αποφυγή.

Ο φορ του Πανιώνιου ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο αυριανό ματς και επεσήμανε μιλώντας στη «Nova» πως οι «κυανέρυθροι» δούλεψαν σκληρά όλη τη βδομάδα για να πάρουν ό,τι μπορούν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά μίλησε:

Για τη ψυχολογία της ομάδας μετά τη βαριά ήττα από την Ξάνθη:

«Μια ήττα σε μια ομάδα όπως η δική μας σίγουρα μπορεί να λειτουργήσει μόνο ως μάθημα και ευεργετικά για τη συνέχεια. Το σκορ δεν ικανοποίησε κανέναν, ούτε και η ήττα φυσικά, αλλά από εκεί και πέρα οφείλουμε σαν μέλη αυτής της ομάδας να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

Γι' αυτό που τον προβλημάτισε στον αγώνα με την Ξάνθη:


«Νομίζω, ότι σε κάποια κομμάτια, ειδικά στο πρώτο γκολ, ήμασταν άτυχοι γιατί η μπάλα βρήκε στον διαιτητή. Από εκεί και πέρα, έπρεπε να ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι, έτσι ώστε να παραμείνουμε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μέσα στις πιθανότητες που θα είχαμε για να ανατρέψουμε αυτό το γκολ. Δεχθήκαμε γρήγορα δύο γκολ και ήταν δύσκολο μετά για εμάς».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Είναι ένα παιχνίδι που περιμένουμε με ανυπομονησία, όπως όλα τα υπόλοιπα. Δουλεύουμε όλη τη βδομάδα στο πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα βρούμε τρόπους για να απειλήσουμε και να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε».

Για το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει ο Ολυμπιακός:

«Η βαθμολογία νομίζω ότι το δείχνει αυτό. Είναι το ποιοτικότερο ρόστερ. Εμείς προφανώς πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας και μετά να προσέξουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Έχει πολλούς καλούς παίκτες. Το γνωρίζουμε. Έχουμε δει τι πρέπει να κοιτάξουμε και νομίζω πως θα τα πάμε καλά».

Για μήνυμα στον κόσμο του Πανιωνίου:

«Ο κόσμος μας στηρίζει, βρίσκεται κοντά μας, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαν περισσότεροι να έρχονται στο γήπεδο και να στηρίζουν την προσπάθειά μας. Εμείς, με όσους έχουμε δίπλα μας θα πορευθούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για αν είναι πρόκληση για τους παίκτες να αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό:

«Το όνομα Ολυμπιακός είναι από μόνο του κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές. Κατά τη δική μου άποψη, κίνητρο θα πρέπει να έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές κάθε αγωνιστική γιατί αγωνίζονται σε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει κάθε φορά και σε κάθε περίπτωση που μας παρουσιάζεται να αποδεικνύουμε ότι είμαστε άξιοι και ικανοί να αποτελούμε μέλος της».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ