2012-12-14 17:51:44
Φωτογραφία για ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ KAI ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Με σκληρή γλώσσα για τη στάση του Παναθηναϊκού και του Γιάννη Αλαφούζου, μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο Δ.Σ. της Λίγκας, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο ένας άνθρωπος που δεν έχει βάλει ούτε ευρώ, έκανε λόγο για συμπεριφορές που δηλητηριάζουν το ποδόσφαιρο και ζήτησε από τη Σούπερ Λίγκα να λάβει μέτρα εναντίον όσων απαξιώνουν το πρωτάθλημα.

Μιλώντας στο Δ.Σ. της Λίγκας ο κ. Μαρινάκης αναφερόμενος στον κ. Αλαφούζο τόνισε αρχικά: «Δεν μπορεί να ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο διαρκώς ένας άνθρωπος που δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ και δεν πρόκειται να βάλει ούτε ένα ευρώ Είδαμε όλοι ένα καλό ντέρμπι και αντί να βγεί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να πει μπράβο στους ποδοσφαιριστές του και στους αντιπάλους ποδοσφαιριστές βγήκε πάλι και έλεγε για τους διαιτητές και δηλητηρίασε για μια ακόμα φορά ή μάλλον προσπάθησε να δηλητηριάσει το ποδόσφαιρο».

Επίσης επισήμανε ότι «έρχεται στις συνελεύσεις ο καταδικασμένος από το Εφετείο κ. Παναγόπουλος και μας λέει ότι άνθρωποι οι οποίοι ακόμα δεν έχουν απολογηθεί. Μιλάω για τους διαιτητές πρέπει να αποχωρήσουν από το ποδόσφαιρο!


Χωρίς καμιά καταδίκη. Αλλά ο ίδιος που είναι καταδικασμένος ήδη και ζητάει τώρα αναίρεση από τον Άρειο Πάγο, μπορεί να διοικεί και να έχει λόγο. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;»

Κλείνοντας ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είπε: «Πρέπει επιτέλους να αποφασίσει η Λίγκα ποιες θα είναι οι κυρώσεις που θα επιβάλλονται στα μέλη του συνεταιρισμού που κάνουν κακό στο προιόν και στα μέλη που απαξιώνουν το ποδόσφαιρο.

Επίσης θα πρέπει να δούμε σοβαρά πως θα αντιδράσουμε σαν Λίγκα απέναντι στο φαινόμενο να πληρώνουν κάποιοι τον συνεταιρισμό και κάποια μέλη του συνεταιρισμού να τους επιτίθενται και να τους καθυβρίζουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ