2012-12-14 16:13:03
Φωτογραφία για Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης… η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης
Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης έμειναν οι εγκαταστάσεις που στεγάζουν τα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ξάνθη, λόγω των προβλημάτων που... παρουσιάζονται στο σύνολο σχεδόν των οικοδομών της πόλης και τα οποία σχετίζονται με τη θέρμανση.

«Οι υπάλληλοι στην Πρωτοβάθμια είμαστε χωρίς κεντρική θέρμανση αλλά με σώματα ηλεκτρικά, με αποτέλεσμα πολλές φορές να πέφτει ακόμη και το ρεύμα. Τα γραφεία και οι άλλες υπηρεσίες που στεγάζονται στην οικοδομή μας δεν έχουν πληρώσει τη συμμετοχή τους και παρά το γεγονός ότι έχουμε τα απαραίτητα κονδύλια για πετρέλαιο δεν μπορούμε να βάλουμε» σημειώνει ο κ. Σάββας Μελισσόπουλος διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης.

Την ίδια στιγμή ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προβλήματα με τη θέρμανση των σχολικών μονάδων της Π.Ε. Ξάνθης, παρά τα μικροπροβλήματα που είχαν διαπιστωθεί σε διάφορες μικρές σχολικές μονάδες της περιοχής, κυρίως στα ορεινά της Ξάνθης. «Καίμε το πετρέλαιο με σύνεση και δεν θα παρατηρούνται οι σπατάλες των περασμένων χρόνων, ωστόσο η χρηματοδότηση είναι μειωμένη και δεν μπορώ να πω πως εάν προκύψει κάτι έκτακτο θα μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε» προσθέτει ο κ. Μελισσόπουλος.

thrakitoday.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ