2012-12-14 14:41:16
Φωτογραφία για Θα μας βοηθήσει ο Κατσουράνης
O Λίνο πήρε το βραβείο για το πολυτιμότερο γκολ της περασμένης αγωνιστικής. Ο Βραζιλιάνος που ήταν ο κορυφαίος στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, μίλησε και για τον Κατσουράνη που πριν από μερικές ώρες παρουσίασε επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το βραβείο που πήρε: "Εκανα τελευταία πολύ καλά ματς και βοήθησα τον ΠΑΟΚ. Η σκέψη μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Σίγουρα όταν παίζω καλά και βοηθάω την ομάδα με ένα γκολ είμαι χαρούμενος γιατί έτσι βοηθιέται και η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος, το πιο σημαντικό όμως είναι οι τρεις βαθμοί που πήραμε".

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα: "Τα θετικά αποτελέσματα βοηθούν να δουλέψουμε πιο πολύ, να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιο καλοί για τα επόμενα ματς. Τα δύο τελευταία θετικά αποτελέσματα μας βοηθούν στο να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα την Δευτέρα στα Γιάννινα. Θα είναι δύσκολο ματς. Τα Γιάννινα ξέρουμε πως κάνουν ένα καλό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής αλλά εμείς θα πάμε εκεί για την νίκη".


Για το ότι ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Κατσουράνη:  "Εχει μεγάλη ποιότητα και προσωπικότητα. Είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, ήταν μεγάλος αντίπαλος όταν παιζαμε με τον Παναθηναικό. Τώρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας. Εμείς πάντα κοιτάμε την πρώτη θέση και είναι σημαντικό φέτος να κερδίσουμε έναν τίτλο. Ηταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει ο ιδιοκτήτης με την απόκτηση του Κατσουράνη, να παρουσιάσει ένα μεγάλο παίκτη όπως τον Κατσουράνη. Είναι ποδοσφαιριστής που θα μας δώσει ποιότητα και θα μας βοηθήσει. Ειναι σημαντικό που ήρθε ένας τέτοιος παίκτης στην ομάδα μας".

Για το αν σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του:  "Σκέφτομαι το ματς με τα Γιάννινα. Εχω καιρό να το σκεφτώ αυτό μέχρι το καλοκαίρι. Εχω περάσει 4 χρόνια φανταστικά εδώ αλλά αυτή την στιγμή δεν το σκέφτομαι καθόλου. Σκέφτομαια τα επόμενα ματς".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το άλλο της μάτι…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το άλλο της μάτι…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ