2012-12-14 12:14:00
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ «7Χ7» ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Δέκατη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας και ο πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης, Ολυμπιακός, υποδέχεται στο ΣΕΦ (21:00, Novasports 2) την Αρμάνι Μιλάνο του Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Φαληρικό γήπεδο, με στόχο την 7η σερί νίκη του στην πρώτη αυτή φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει νίκη δική της και ήττα της Ζαλγκίρις που υποδέχεται την Εφές στο Κάουνας, για να τερματίσει στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου της Ευρωλίγκας, κάτι πάντως για το οποίο δεν... καίγεται, σε αντίθεση με την Αρμάνι που παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση. Δεν της φτάνει όμως η νίκη στο ΣΕΦ. Θα πρέπει αυτή να συνδυαστεί με νίκη της Τσεντεβίτα κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα πόσο δύσκολο είναι το έργο των Ιταλών...

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και έτσι θα παραταχθούν με όλα τους τα όπλα στο παρκέ, ενώ στο πλευρό τους περιμένουν να έχουν και το ένθερμο κοινό τους, που αναμένεται να γεμίσει το ΣΕΦ, για να τους «σπρώξει» σε ακόμα μία νίκη, προκειμένου να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη φάση των ομίλων και να συνεχίσουν στο Top-16.


Όπως ξεκαθάρισαν οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θέλουν να παίξουν για τους εαυτούς τους, τη συνεχή βελτίωσή τους, για την ομάδα και για τον κόσμο τους που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο ΣΕΦ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης έχοντας πλέον ανεβάσει πολύ ψηλά τα στάνταρ απόδοσής του, θέλει την νίκη και είναι το φαβορί για να την πάρει!

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός εφόσον κερδίσει την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ και ταυτόχρονα η Ζαλγκίρις χάσει στο Κάουνας από την αδιάφορη Αναντολού Εφές, τερματίζει πρώτος και πηγαίνει στο πέμπτο γκρουπ μαζί με τον Παναθηναϊκό και τις Ρεάλ Μαδρίτης, Ουνικάχα Μάλαγα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Άλμπα Βερολίνου και Μπάμπεργκ.

Σε κάθε άλλη περίπτωση (αν χάσει ή αν κερδίσει και ταυτόχρονα η Ζαλγκίρις νικήσει την Εφές) τερματίζει δεύτερος και πηγαίνει στο έκτο γκρουπ αποφεύγοντας τον ελληνικό εμφύλιο. Στο έκτο γκρουπ υπάρχουν ήδη Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπαρτσελόνα, Χίμκι, Σιένα, Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και μία από τις Κάχα Λαμποράλ, Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και Τσεντεβίτα.

Αυτό που απασχολεί άπαντες στον Θρύλο είναι να πανηγυρίσουν ΜΑΖΙ με τον κόσμο την πρόκριση, προσφέροντας θέαμα Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, θέλουν να έχουν μαζί τους τον κόσμο τους και να πανηγυρίσουν ΜΑΖΙ την πρόκριση στο top 16.

Αυτά τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίστηκαν τους ΑΞΙΖΕΙ να αποθεωθούν από τον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ μέσα στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ