2012-12-14 11:33:02
Φωτογραφία για Κοινός πομποδέκτης στους αυτοκινητόδρομους
Ένα από τα πολλά ευτράπελα των ελληνικών δρόμων είναι ότι χρειάζεσαι διαφορετικό πομποδέκτη ανάλογα με το κομμάτι του δρόμου που κινείσαι ώστε να μη... χρειάζεσαι να στήνεσαι στην ουρά για να πληρώσεις τα πανάκριβα διόδια, να κερδίζεις χρόνο στο ταξίδι και βεβαίως και καύσιμο.

Για παράδειγμα αν θελήσεις να ταξιδέψεις από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη ξεκινάς με διόδια και τον Fast Pass πομποδέκτη στη Νέα Οδό (μπορεί αν χρησιμοποιήσεις την Αττική Οδό να χρησιμοποιήσεις και το E-Pass), συνεχίζεις με E-Way στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και βεβαίως ολοκληρώνεις με ΤΕΟ Pass... Κλάφτα. Άσε που πρέπει να τα γεμίσεις και τα τέσσερα και όλη την ώρα να τα αλλάζεις Τώρα, στην προηγμένη χώρα που λέγεται Ελλάδα οι κοινοπραξίες προσπαθούν να συνεργαστούν και τουλάχιστον οι τρεις από αυτές (Αττική Οδός, Ολυμπία Οδός, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Μορέας) τα κατάφεραν. Έτσι από 18 Δεκεμβρίου και χωρίς κάποια διαδικασία από τους οδηγούς θα μπορούμε να ταξιδεύουμε στα δίκτυα των παραπάνω κοινοπραξιών (Αττική Οδός, Ε.Ο. Ελευσίνας - Πάτρας, Ε.Ο. Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας και Ε.Ο. Αθήνας - Θεσσαλονίκης, τμήμα Μαλιακός-Κλειδί) με έναν πομποδέκτη, όποιον επιθυμούμε εμείς. 

Σύντομα η συνεργασία θα επεκταθεί και στο Γέφυρα E-Pass της γέφυρας Ρίου-Αντιρίου και ελπίζουμε και στο κομμάτι που διαχειρίζεται η Νέα Οδός.

highoctane.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ