2012-12-14 11:16:35
Φωτογραφία για ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ... ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο τελευταίο κομμάτι του 2012 με σαφείς στόχους τη νίκη στον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο προκειμένοθ να διατηρήσει τη μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα, την οριστικοποίηση της πρόκρισης στο Κύπελλο με τη ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης στην Πάτρα και με ενδιαφέρον για τον αντίπαλο που θα έχει στη φάση των 32 του Εuropa League στην κλήρωση που θα γίνει στις 20 του μηνός.

Στη συνέχεια θα υπάρξουν οι τελικές αποφάσεις όσον αφορά στη μεταγραφική δραστηριότητα του χειμώνα, η οποία δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονη. Ο Ολυμπιακός περιμένει την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην άμυνα, όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει στην απόκτηση του Χουάν Πάμπλο Πίνο κι από κει και πέρα θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες αν θα γίνει κάποια άλλη κίνηση.

Σαφώς θα υπάρξουν αποφάσεις όσον αφορά τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και που ενδεχομένως θα δοθούν δανεικοί, ενώ ίσως υπάρξουν εξελίξεις για παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό αλλά δεν υπολογίζονται, όπως ο Ντιόγκο και ο Κατάι.


Στα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ κυκλοφορούν διάφορα ονόματα που φέρεται να παρακολουθεί ο Ολυμπιακός ή έχουν προταθεί (ο στόπερ Ζούνιορ από την Κύπρο, οι Σέρβοι Νίνκοβιτς-Μαξίμοβιτς, οι Νολίνο και Μάτιτς από την Μπενφίκα, ο Ντε Βινσέντι από τον ΠΑΣ κ.α.), με το τμήμα σκάουτιγκ των ερυθρόλευκων και τους Κοβάσεβιτς-Λορένθο σε απόλυτη εγρήγορση αλλά για την ώρα σε επίπεδο έρευνας.

Αυτό που έχει προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό είναι να κλείσει τις υποθέσεις με τις ανανεώσεις. Πρώτα με τον Τζιμπούρ που είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, μετά με τον Τοροσίδη, αλλά και με τον Κάρολ, με πρόθεση των ερυθρόλευκων να κρατήσουν και τους τρεις παίκτες στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το ματς με τον Πανιώνιο, από το οποίο θα λείψει ο τραυματίας Σιόβας και πιθανότατα οι Τοροσίδης, Πάντελιτς. Ο Ζαρντίμ ετοιμάζεται για αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Ντιακιτέ και Μανιάτης διεκδικούν τη θέση στα δεξιά, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς οι υπόλοιποι της άμυνας με τον Κάρολ στα δοκάρια. Ο Φέισα και ο Μοντέστο υποψήφιοι για το κέντρο, με Μασάντο, Ιμπαγάσα, Γκρέκο για τις άλλες δύο θέσεις. Αμπντούν και Τζιμπούρ μπροστά, με υποψήφιους για την άλλη θέση στα άκρα τους Φουστέρ και Βλαχοδήμο και τον Μήτρογλου πάντοτε στα βασικά πλάνα του προπονητή αν αποφασίσει να κάνει ροτέισον στη θέση του σέντερ φορ.

Στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται πυρετωδώς για τις εορταστικές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις των επόμενων ημερών και σήμερα θα γίνει ενημερωτική συνέντευξη Τύπου, στις 17:00 στο Καραίσκάκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα παθήματα του Σουλεϊμάν
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα παθήματα του Σουλεϊμάν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ