2012-12-14 10:14:04
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΥΟ ΜΟΙΡΑΙΟ...
Τη… ζούγκλα που έζησε η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στη Σόφια για την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup εξήγησε ο Δημήτρης Καζάζης, μιλώντας στη "SportDay". Τα επεισόδια που έγιναν κόντρα στη Λέφσκι αμαύρωσαν μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση και ο 46χρονος τεχνικός ανέφερε όλα όσα έγιναν την Τετάρτη το απόγευμα στη γειτονική χώρα.

«Παρόμοιες καταστάσεις έχουμε ζήσει και στα ελληνικά γήπεδα, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Ολα έγιναν ξαφνικά, χωρίς λόγο. Παραξενευτήκαμε, διότι σε εκείνο το σημείο δεν υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις που να δικαιολογούν αυτή τη συμπεριφορά. Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Με την είσοδό μας στο γήπεδο αντικρίσαμε ενθουσιώδεις οπαδούς που είχαν δημιουργήσει ωραία ατμόσφαιρα χωρίς ακρότητες», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Θρύλου.

Η κατάσταση είχε αρχίσει να μυρίζει μπαρούτι από το 9-8 του τρίτου σετ, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν πήρε καμία απολύτως θέση.


«Οταν άρχισαν να ρίχνουν καπνογόνα και η ατμόσφαιρα είχε γίνει αποπνικτική για όλους μας, ο διαιτητής δεν θεώρησε σκόπιμο να σταματήσει τον αγώνα. Φαινόταν σαν να τα είχε... χάσει εντελώς. Ολόκληρη κροτίδα έσκασε δίπλα στον Σμαραγδή την ώρα που ήταν στο σερβίς και κανείς δεν πήρε ούτε τότε την απόφαση να διακόψει το παιχνίδι.

Οταν πλέον άρχισαν να πετούν καρέκλες, μπουκάλια από βότκα και κουτάκια από μπύρες, ο έλεγχος χάθηκε εντελώς. Τότε ήταν που παρενέβη ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βόλεϊ της Βουλγαρίας, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη των διαιτητών αποφάσισε να διακοπεί οριστικά ο αγώνας».

Καταλήγοντας, ο Καζάζης τόνισε: «Ηταν πραγματικά υπόθεση ενός λεπτού για να συμβεί το μοιραίο. Το γήπεδο δεν είχε καθόλου προστατευτικά στις κερκίδες, κάτι που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή οι οπαδοί θα μπορούσαν να... μπουκάρουν στο γήπεδο. Εύκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί τι θα μπορούσε να μας είχε συμβεί. Ο παρατηρητής του αγώνα δεν έμεινε καν στο γήπεδο, αλλά πήγε στα αποδυτήρια για να μη βλέπει τα όσα συμβαίνουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ