2012-12-13 23:50:04
Φωτογραφία για Άρης: Με κόσμο στη Δράμα
Τι κι αν θα αγωνιστούν εκτός έδρας οι παίκτες του Άρη δεν θα είναι μόνοι τους στο «Δημήτρης Κραχτίδης», στην αναμέτρηση κόντρα στον ΚΑΟΔ.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους και πολυάριθμους φιλάθλους τους, οι οποίοι προετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στη Δράμα, στην προσπάθειά τους να τους «σπρώξουν» στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. Σχετική ανακοίνωση κάλεσμα στον κόσμο, μάλιστα, εξέδωσε ο Super 3 Δράμας.

Η ανακοίνωση του Super 3 Δράμας: «Αδέρφια superαδες, γεια σας από την πόλη κάστρο του θεού Άρη, την κατακίτρινη Δράμα. Το μπάσκετ όπως τα περισσότερα τμήματα του συλλόγου είναι σε κρίσιμη καμπή και χρειάζεται τη στήριξη από όλους μας. Καλούμε λοιπόν τον λαό του Άρη από τη Δράμα και από τις γύρω περιοχές το Σάββατο 15/12 στις 19.00 να δώσει βροντερό παρών και να κατακλύσει για ακόμα μια φορά το Κραχτίδης και να σπρώξει την ομάδα στη νίκη. Τα γούστα φυσικά θα αρχίσουν από το πρωί στον σύνδεσμο… Άρης θρησκεία, Δράμα Super 3. Η πόλη είναι δικιά μας, Super 3 Δράμας».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ