2012-12-13 22:10:50
Φωτογραφία για ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έστειλε στους παίκτες του σαφή μηνύματα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και έχει κάνει ήδη τα πρώτα του πλάνα για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια των ερυθρόλευκων στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με τον Ντιακιτέ δεξί μπακ, τους Μανωλά και Κοντρέρας τα δύο στόπερ και τον Χολέμπας αριστερά.

Υποψηφιότητα για την δεξιά πλευρά της άμυνας έχει ο Μανιάτης ενώ εάν δεν ξεκινήσει εκεί ενδέχεται να τοποθετηθεί στο κέντρο. Οι επικρατέστεροι για τον άξονα φαίνεται πως είναι οι Φέισα, Γκρέκο και Ιμπαγάσα.

Για το κέντρο πιθανότητες να χριστεί βασικός έχει και ο Μοντέστο. Στα άκρα θα είναι οι Μασάντο (έχει προβάδισμα έναντι του Φουστέρ) και Αμπντούν και στην κορυφή ένας εκ των Τζιμπούρ, Μήτρογλου με τον πρώτο να δείχνει να είναι το φαβορί.

Ο Ζαρντίμ από μέρους του ξεκαθάριζε στην προπόνηση της Πέμπτης ότι ο Πανιώνιος είναι μία καλή ομάδα, που θέλει μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα ως προς το πως θα αντιμετωπιστεί.

Το μήνυμα του Πορτογάλου τεχνικού προς τους ποδοσφαιριστές του είναι πως ζητά έναν καλό αγώνα, όπου θα σκοράρουν όσες περισσότερες φορές γίνεται κλείνοντας πολύ καλά το 2012 στην Σούπερ Λίγκα. Μετά βέβαια τους περιμένει η Παναχαϊκή στο Κύπελλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ