2012-12-13 21:50:43
Φωτογραφία για Λίνεν: Γρήγορα λύση στα διοικητικά και ενίσχυση!
«Καμπανάκι» από τον Έβαλντ Λίνεν στην συνέντευξη Τύπου για άμεση λύση στα διοικητικά και ενίσχυση της ΑΕΚ, ενώ έθεσε ως προτεραιότητα για την Ένωση τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ έφυγε από την Καβάλα με το 0-0 και στον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτης θα ψάξει την νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση. Ωστόσο, ο Έβαλντ Λίνεν όπως είχε πει στους παίκτες του πριν το ματς, έτσι και σήμερα στην συνέντευξη Τύπου έθεσε ως προτεραιότητα τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, εκεί που η Ένωση θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης.

«Οι παίκτες μου καταπονήθηκαν στην Κομοτηνή σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, δεν τίθεται θέμα υποτίμησης του αντιπάλου. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε νέα παιδιά τα οποία ήταν ανάγκη να πάρουν παιχνίδια. Ο Τσούπρος ήταν πολύ καλός. Ο Τσουκαλάς πάλεψε, σε μια θέση που δεν είναι η φυσική του. Έκανε λάθη όταν κλεινόταν από 2 και 3 αντίπαλους παίκτες αλλά αυτό ήταν λογικό
. Και ο Μπουγαϊδης δεν έπαιξε στη θέση του. Ο Γροντής είναι καλός πλέι-μέικερ. Θέλουν χρόνο αυτά τα παιδιά. Πήραμε μια ισοπαλία, είναι ένα καλό και δίκαιο αποτέλεσμα. Στα πρώτα λεπτά, μας πίεσε η Καβάλα και έχασε δύο ευκαιρίες. Ήταν λογικό, αυτοί οι παίκτες έπαιξαν πρώτη φορά μεταξύ τους. Μετά οργανωθήκαμε και παίξαμε καλύτερα. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Η ΑΕΚ δεν έχει την ομάδα του παρελθόντος και έχει οικονομικά προβλήματα. Για εμάς είναι το πρωτάθλημα, ο πιο σημαντικός στόχος. Γι' αυτό ξεκούρασα τους παίκτες που θα παίξουν με τον Ατρόμητο. Έκαναν πολλή καλή δουλειά, όσοι έπαιξαν» είπε ο Γερμανός τεχνικός της ΑΕΚ.

Επίσης, ο Λίνεν αναφέρθηκε στα διοικητικά προβλήματα της ΑΕΚ και ζήτησε να λυθούν άμεσα αυτά και να ενισχυθεί μεταγραφικά η Ένωση τον χειμώνα τονίζοντας «Ανησυχώ και αγωνιώ αλλά ελπίζω ότι θα δοθεί μια λύση με τα διοικητικά. Πρέπει να δοθεί γρήγορα γιατί το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση», ενώ για την παρουσία των Ενωσιτών στο «Ανθή Καραγιάννη» και την επίσκεψη του εκεί είπε «Στον κόσμο πάω πάντα για να τους πω ευχαριστώ που έρχονται παντού και στηρίζουν την ομάδα. Δεν θέλω να πάρω κάτι από αυτό που κάνω αλλά να δώσω. Να δώσω την ευγνωμοσύνη μου».

Πηγή: aek365
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ