2012-12-13 21:00:06
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας απέρριψε την Πέμπτη την πειθαρχική δίωξη που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ σε βάρος του Παναθηναϊκού, για γεγονότα που έλαβαν χώρα εξωτερικά του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο στους «πράσινους».

Η πειθαρχική επιτροπή θεωρεί πως κακώς ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό μόνο με την έκθεση της αστυνομίας και χωρίς να ληφθεί υπόψη οποιαδήποτε άλλη έκθεση (διαιτητή, παρατηρητή κλπ), οι οποίες σημειωτέον δεν αναφέρουν τα γεγονότα. Εξάλλου, για τη συμπεριφορά των οπαδών του «τριφυλλιού» εντός γηπέδου, επιβλήθηκε πρόστιμο στην «πράσινη» ΠΑΕ ύψους 10.000 ευρώ. Χίλια ευρώ πρόστιμο στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 14ης αγωνιστικής:

Α) ΠΑΕ AEK: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.


Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Απορρίπτει την πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ως αβάσιμη (μη δυνατότητα λήψης υπ’ όψιν μόνον εκθέσεως Αστυνομικής Αρχής για επιβολή ποινών άρθρο 15 εδ. α και β του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.). Επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Πρωτάθλημα Κ20

ΑΕΚ (Κ20), ΛΙΜΑ ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΝΤΑΝΙΕΛ (Προπονητή): Για τη συμπεριφορά του κ. Λίμα Μπατίστα Ντανιέλ: Επιβάλλει στην ομάδα ΑΕΚ Κ-20 την χρηματική ποινή των οκτακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. ΛΙΜΑ ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΝΤΑΝΙΕΛ: α) την χρηματική ποινή των οκτακοσίων ευρώ και β) ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για 10 ημέρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
BINTEO: Crazy Japanese drifting...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
BINTEO: Crazy Japanese drifting...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ