2012-12-13 18:47:49
Φωτογραφία για Μπορούμε κάτι καλό απέναντι στον ΠΑΟΚ
Σίγουρος πως ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου  ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Σας είχα πει πριν 1,5 μήνα ότι είχαμε μια σειρά πέντε αγώνων που θα ήταν ευκαιρία να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Τελικά με τη βοήθεια του Θεού καταφέραμε σ' αυτά τα πέντε ματς να κάνουμε τέσσερις νίκες και δυστυχώς μία ήττα. Απομένει ένα παιχνίδι για να τελειώσει ο πρώτος γύρος και έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος στη βαθμολογία, έχει καλούς παίκτες, ποιοτικούς και γρήγορους. Ο κ. Δώνης χρησιμοποιεί πολύ έξυπνη τακτική και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε αισιόδοξοι, θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ελπίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ: «Απόντες είναι οι τιμωρημένοι Πάντος και Λίλα και ο ανέτοιμος Ντάσιος. Στο ρόστερ όμως έχουμε 29 παίκτες και υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθεί οποιοδήποτε κενό».

Για την απουσία Αθανασιάδη: «Ο κάθε προπονητής θέλει να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλο ρόστερ, με βάθος, ποιότητα και έχει λύσεις».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ