2012-12-13 17:52:03
Φωτογραφία για Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, με εκπροσώπους των Επαγγελματικών & Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων Αθηνών - Πειραιώς
από το Γραφείο Τύπου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Ιωάννη Ρεκλείτη, και το Γενικό Γραμματέα, κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Ανδριανό Μιχάλαρο, και τον Β’ Αντιπρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Κωνσταντίνο Δαμίγο, είχε χθες Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής με τα Επαγγελματικά και Βιοτεχνικά Επιμελητήρια Αθηνών και Πειραιώς και συμφωνήθηκε σειρά κοινών δράσεων.

Προτεραιότητα δόθηκε στη δράση που αφορά στη δημιουργία δικτύου προσφορών των επιχειρήσεων της Αττικής προς τους καταναλωτές, με στόχο την εξεύρεση κινήτρων για την ενίσχυση των τοπικών αγορών και την ενίσχυση του εισοδήματος των καταναλωτών που πλήττεται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ